piste co vas len napadne hlavne piste. :)
cesko - slovenska SUPERSTAR
cokomnamka: lenže ber do úvahy, že keď sa natáčalo Divadlo, ešte neprenikli tie informácie čo o nej povedali. My to sledujeme teraz, ale točili to oveľa skôr, ešte pred tým ako bolo uverejnené to video. A áno, to dievča je obézne, ale aj tak nemali právo takto ju ohovárať. jedna vec je, že každý z nás určite už na niekoho povedal niečo nepekné. lenže v bežnom živote neexistuje riziko, že to niekto zverejní pred celým Slovenskom. Oni vedeli, že tie kamery sú zapnuté a urazili ju veľmi nepekne. Na druhej strane, takéto urážky vždy boli súčasťou superstar a v nemeckej sú ešte drsnejšie.
neviem ako adela mi tam nevadi ale ten leos vcera tie ich vstupy bvoli uplne o nicom ... ale uvidime ake to bude v semifinale a pozdejsie ked uz sa bude sutazit ...
a k tej tucke co sa o nej tak pisalo vraj nechce uz asi vidiet porotu a prisla bola som na nu fest zvedava ci pride sa strapnit a ona prisla...ja som tiez tucka nie az taka...a myslim ze porota jej pekne povedala a ten zvysok co usiel to som uz nepocula len citala ale mali pravdu si myslim...ja si este zadok umyt viem no ona bola az chorobne tlusta...
takze ja abslutne nesuhlasim s miaselca, pretoze kazdy sme nejaky a nema pravo sudit podla toho aku ma postavu,aku ma tvar a spravanie a este pises ze vyzera otrasne. no tak by som chcela vidiet teba! no a podla teba to ma moderovat miss world alebo co?!...a mne sa adela a aj leoš velmi pacia :) maju zmysel pre humor a su samy sebov! a adelu mam rada lebo sa nepretvaruje a nehambi sa ani za svoj nos, ani za postavu proste je jednoducha ale dobra
Tak sa pridám aj ja - superstar je riadna p...a. Alebo možno by to ani nebolo tak strašné keby to nemoderovali tí čo to moderujú. Banášovú nemôžem ani cítiť, nielenže vyzerá dosť strašne, priam otrasne, ale je totálne trápna. Ten jej humor, no des. A ešte keď vidím v telke reklamu "ranná šou s adelou a sajfom..." a to nehovorím o "doplnku" tohto dua - o brunovi, taký drbo, buzerant, nenávidím takýchto chujov ako ssú oni a ešte sa pchajú do telky. fun radio nemôžem ani počuť, lbo to o čom ráno ecajú sa nedá počúvať, koho zaujímajú ich víkendové zážitky..nechápem že sa jej ľudia ešte neprežrali..
mne sa zasa Leoš páči, s Adelou sú super pár, perfektne sa dopĺňajú, on je taký snaživý a iniciatívny a ona ho vie odrovnať jednou vetou alebo pohľadom.
Inak dneska som pozerala a určite so mnou nebudete súhlasiť, ale ja som strašne rada, že poslali preč tú Lujzu (myslím, že tak som volá, tú čo poslali na hodinu hrať na námestie). Od začiatku mi bola hrozne nesympatická, proste taká afektovaná "pozérka", hrala sa na veľkú nezávisláčku, ktorej nezáleží na peniazoch, pritom bolo vidieť, že má trendové oblečenie (určite nie zo sekáča). A aj v divadle keď už chodili zo skúšok do spoločnej miestnosti, tak sa na každého vrhala a objímala ho, ako najepšia kamoška... viem, že som teraz hnusná, ale málokedy sa mi nejaký človek tak nepáčil ako ona. A ešte podľa mňa si dievča myslelo, že ju nechajú prejsť, lebo je nezvyčajný zjav, pritom takých ako ona vidím behať po Blave kopec.
Prepáčte, že som sa tak rozpísala, Jandovú nemám rada, ale teraz má u mňa obrovské plus, že ju poslala preč.
ono je to o zabave pre divakov, ludom to v kariera az tak nepomoze ak nevedia sami zamakať
takéto súťaže sú o ničom.... len človeka zbytočne rania.... nemám rada takéto súťaže....bol niekto v superstar alebo nikde inde?...
tak tak leos je moderator o nicom a pico mi tam tiez chyba...tento je taky nemasny neslany...
a co sa tyka toho tak som v cechach stravila nejaku tu dobu a poviem vam ze nam cesi vobec nerozumeli co rozpravame stale chceli aby sme sa rozpravali po cesky... tak to hadam o niecom svedci...minule davali aj v telke ceskym detom rozne slova po slovensky a absolutne nevedeli co to je... ja som nechcela tu v niest ziadnu rivalitu na cechy chodim velmi rada a mam rada aj ludi tam zatial som nemala so ziadnym konflikt... :-)a mimochodom skoro kazdy povedal ze sa im slovensina velmi paci viacej nez cestina a chceli by vediet dobre po slovensky :-) ked si vsimnete ked cech spieva po slovensky vyznie to humorne :-)
mne tam chyba pyco, ten bol omnoho lepsi, bez neho to je take.
preco sa nemozete prosto bavit a nerobit zbytocnu rivalitu medzi cechmi a slovakmi? no tak co, ze nasa porota hovori niekedy po cesky, to vam tak vadi?akoby slovaci brali cechov ako nieco viac, lebo my mluvime v cesku a oni nerozpravaju na slovensku. ved kaslite na to, mne sa to paci, mam rada shs a leos je strasne zlatunky.