piste co vas len napadne hlavne piste. :)
cesko - slovenska SUPERSTAR
este keby vedela text, ze :D
www.youtube.com
toto video som myslela..super hlas, a tusim ma aj ona chraplak:)) a mas pravdu, keby sa nehra na americku star a spieva taketo normalne pesnicky tak by mala vacsi uspech
superstar uz otrepana
podla mna je darinka zlata kocica a neboji sa povedat co si mysli.
dara je trapna, inak je to tam ok
miccka, mas pravdu! Hlas ma naozja pekny! Ale Darina sa hra na nejaku americku star ...tie jej klipy na sposob Miami beach a pod.... nieco ako ,,nase" ,,wooow" tweensky :(fuj) ...
Dara bola slavna ako dieta, ludom sa jej pesnicky pacili...ale teraz..no tie jej "novinky" v poslednej dobe, no mam dost! Ja som nepocula od nej jedinu peknu pesnicku od kedy bola mala. A neviem ci si pamatate v minulej superstar ked v divadle skusala mikrofon a rozbalila tam jednu tu pesnicku, tak mne len padla sanka aky ma ona perfektny hlas! A ako dost ma zaraza ze to nevie zuzitkovat v pesnickach, miesto tych sraciek co ma, kde je milion dakych vokalov a ona tam len cosi septaa, tak by mohla urobit poriadne silny song s tym jej paradnym hlasiskom, ze by som cumela...ale tak ked je hlupa a drzi sa dakej pre mna nepochopitelnej hudby, tak nech je radsej tam porotkyna..
nie, vazne ma zaujima, preco si myslis ze je uspesna
ty zartujes, dievca :DD
ale nevadi, nema vyznam tu preberat s tebou Daru.ok, mas vo vsetkom pravdu :D
a kde je teraz? ako spevacka? zije zo starej slavy ktoru mala ako dieťa