cesko - slovenska SUPERSTAR

kajka01

podla je to aj tym ze cestina je neuveritelne chytlava..ja mam spoluziacku z ciech(a ked som s nou musim priznat ze aj mna tahaju niektore slovka po cesky a to som s nou malo a len ona je hovoriaca cesky v mojom okoli)a ona sa za 7 rokov nenaucila po slovensky ale nie preto ze by nechcela ale vobec jej to nejde..slovencina je "tazka" a nelepi sa na cloveka tak lahko ako ta spominana cestina.

alzbee

cokomnamka: presne to som chcela aj ja napisat, ze nechapem preco tie nase slovenske "celebrity" (nemyslim len zo Superstar) v Cechach automaticky mluvi a Cesi na Slovensku nikdy nezacnu rozpravat, ale pekne hovoria po cesky...jediny hadam Meky Zbrika v Cesku vzdy rozprava po slovensky...ostatni hned presedlaju na cestinu. Ale vlastne je to poodbne aj medzi obycajnymi ludmi-ti, ktori odidu zit do CR velmi rychlo chytaju cesky prizvuk a slova, ale ked Cech odide zit na Slovensko, tak nikdy nezacne rozpravat po slovensky (teda aspon som sa s tym nestretla), aj ked tu zije xy rokov. Pride mi to take, akoby sme sa ponizovali pred Cechmi..ved preboha, mame podobne jazyky, rozumieme si, tak naco sa hrame v Cesku na Cechov? ale darmo, my sme mali vzdy daky komplex menejcennosti z Cechov...a myslim, ze pri hokeji to je vzdy najlepsie vidiet :D tolko moj nazor:)

impress

toho plesateho a jandovu nepoznas? to co si zac? a lucenic len hovoril to, co habera povedal, ten nemal nazor. a ten moderator je hrozny, sa otoci za kazdou suknou.

cokomnamka

a co sa mi nepaci? v cechach nasi rozpravali v CR po cesky nie po slovensky preco? a cesi preco u nas rozpravaju po cesky hm? a Lucenica nedali do poroty koli tomu ze v CR nieje znamy...a co Jandova a ten plesaty my ho pozname? hmmm je to na zamyslenie ci je to ceskoslovenska superstar alebo olen ceska...s odskokom na slovensko...

JanulllQa

no to video, teda neviem ci az taky perfektny hlas ma ako pisete nizsie. Teda vytiahnut vedela, ale uz bola na hranici a bolo to zretelne pocut, ako uz dalej nevladala...ku koncu uz neprirodzene chrapcala. Inak ok.. a ako osobku ju mam velmi rada, strasne sympaticka zienka :)