cesko - slovenska SUPERSTAR

jajka001_

a kde je teraz? kolko ma albumov? kolko dobrych pesniciek spravila? to je akoze naj ze robi porotkynu v nejakej sutazi?

postreh

no dievca ja neviem kolko ty mas rokov, ale co si tu teraz napisala o Darine, tak to si riadne prestrelila! ze blondina a bez ciela? sa preber, lebo keby bola taka, ako o nej ty pises, tak by vo svojich 36 rokoch nebola tam, kde je teraz!

jajka001_

ja som ta pochopila ale myslim ze nemas pravdu, nie je tam smutok len trochu viac pokory. uz sa skludnila. predtym to bola len klasicka blondinka, slobodna, co si uzivala jednu party za druhou, bez ciela. odmalicka hyckana slavou a peniazmi. a som rada ze sa zmenila bolo by mi luto jej dcery keby nie :)

babenka1

alzbee: Haberove výroky sú fakt drsné, ale oni to majú predpísané v scenári. Je to proste v tej licencii od tvorcov Superstar. Keď televízia tú licenciu preberie, musí zabezpečiť aby bol v porote aj jeden kat. V USA to je ten Simon Cowell, v Nemecku Dieter Bohlen, u nas Habera. A Bohlen mal tiež príšerné hlášky, niektoré úplne nechutné, ani nechci, aby som ich sem zopár preložila. RTLka vraj musela platiť aj pokuty za jeho výroky.