Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
Tak Trnavu moc nepoznam iba hlavne namestie a inak nic...
Pockaj nieco mi tu nesedi....myslel som ze byvas v Trencinaskych Tepliciach...Hi...a ty si v Trnave..misunderstand...
Nakoniec som bola taka leniva ze som isla autom a to som nemala sancu ked hovoris ze je to niekde pri stanici.Ale aj tak si myslim ze to si tu bol uz asi velmi davno.Podniky teraz rychlo menia majitelov aj nazvy....No ved ja to urcite skontrolujem..Mozno pozriem na www.trnava.sk chi,chi...
No teraz je tu celkom pekne, lebo vcera som zmokol na bike ked som isiel domov. Este ze byvam 5 min od mojho pracoviska.
A hlavne nieje zima, je tak prijemne. Takze si im dala riadne zabrat ale to je dobre...tak to ma byt. Nasla si tie bary, resp. restauracie?
No teraz robim na urovni DNA....takze bunky maju leharo....ako si si zacvicila vcera?
Ved hej.Niečo by som chcela..Mala by som sa učiť angličtinu...A cvičiť...oprášiť stacionárny bicykel...
Tak vzdy je co menit. Ale je podla mna fajn aspon nieco skusit nie nieco prevratne zmenit mozno malickosti...