Novorocne predsavzatia

jana2

Predsavzatia si radšej nedávam žiadne,lebo vôbec nemám pevnú vôľu,takže by to bolo úplne zbytočné..
Verím,že ako motivácia...pre začiatok..hm bolo by čo meniť!

slusny_muz

Nevadi aj tak som niekde medzi tym mikrobiologia biochemia....ono je to v podstate velmi podobne...
Tak pekne zamakaj, aj by som mal nieco robit....daj im dobre zabrat nech sa dobre vypotia

aja 25

Ospravedlnujem sa molekularna biologia...No nie som odbornik v tycho vedach tak som ta trosku zmensila na mikro....chi,chi

aja 25

No cely zivot asi nie.Neviem si samu seba predstavit ako predcvicujem ako dochodkyna klubu dochodcov.ale urcite sa preorientujem trebars na jogu! A urcite sa budem hybat pokial mi to klby dovolia...a ked klby povolia este stale su tu mikrobiologovia.....ale uz fakt idem lebo nemam nic pripravene a to idem makat na dve hodiny!

slusny_muz

No ked dostanem nobelovku tak Ta spomeniem v dakovnej reci,....dakujem. No a tie tvoje klby musia dostat zabrat...to teda verim...neda sa to robit cely zivot.

aja 25

Tak to klobuk dole!....tebe ked sa bude darit tak si u teba objednam jedny nahradne geneticky vyslachtene klby dolnych koncatin! To ked zoderiem tie svoje!...Tvoja prace je velmi velmi zaujmava drzim ti palce aby si raz dostal nobelovku za vynalez prospesný ludstvu :)
Budem uz musiet ist skontrolovat tie puby...

slusny_muz

No klonovat som klonoval ale nie cely organiymus iba zopar genov. Ide o tzv. genove manipulacie...
Ale venujem sa aj imunobiologii a zvysovanie imunity a biochemii.

aja 25

Cim sa zaobera molekularna biologia? Delis bunky?Alebo klonujes?Nemas prsty nahodou aj v tej ovecke Dolly?...To su len blbe otazky mna neznalca.

slusny_muz

No to nie na to zas nemam, pri vsetkej skromnosti. Ja som vedecky pracovnik. No Ta Legia je hned ked vstupujes do TT, oproti zeleznicnej stanici, vedla hlavnej cesty....

aja 25

Prednasas na univerzite? ...Tak to sa ti nedivim ze potrebujes trosku sportovat!...No dnes pojdem asi do telocvicne peso a okontrolujem tie puby ci tu Legiu tu mame chi,chi.