Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
Ja sa vratim na Slovensko za tri mesiace, ale neviem kolko tam zotrvam. Muzi vedia robit aj viac veci naraz, nemajte obavy...
Vieš aja25 ja som zistila že pre toho môjho už 2 veci naraz je vela ale vravím si tak to matka príroda zariadila a ja zas neviem robiť len jednu vec, čo už? Máme to takto podelené a tak to aj funguje ale česť vínimkám sô aj taký chlapi, že sa až divím ako to zvládajú :-)
aja25 a ty si stretla muža ktorý by to prehánal s prácou? Oni sa šetria neboj všetko za nich vybavujú ženy :-)
No neviem kde skoncim, ale kedze som muz vzchovany podla starych pravidiel. Rad by som kupil byt a auto, aby som sa vedel postarat o rodinu, takze neviem kde skoncim. Mozno aj v tej farmacii....
Ja som si dala informatiku , s podmienkou pre seba ze ked ju neurobim koncim a teraz som rada ze moje predsavzatie nevyslo a pokracujem bez opravaku :-)
Ja som si tento rok nedaval nic, chcel by som mozno byt este viac pracovity a nie lenivy, ale nechcem sa stresovat, tak len tak podvedome ma vzdy napadbe ked sa ni nechce ze by som mal viac robit...Hi