Novorocne predsavzatia

slusny_muz

No ja som dostatocne studovany, hej je tu univerzita, ved kvoli tomu som tu...mam doktorat z molekularnej biologie...
Chodil som dost casto do TT, dobre to tam poznam...Legia, a myslim aj Kopia tam su....na 100 percetn

aja 25

No neviem Legiu nepoznam ale to preto ze nechodim vela po puboch a kupelny park maju v Piestanoch mozno ta Legia je tiez v Piestanoch alebo v Trancine?Ospravedlnuje ta ze si v Uk asi dlho a nemas cas chodit po SK.Oxford? To mas blizko univerzitu ale ty uz si asi vystudovaný?!

slusny_muz

Oxford, taka hodinka busom z Londyna. TT su krasne mestecko..pekny kupelny park, dobre restiky a puby ako Legia..myslim ze sa tak vola....

aja 25

Nie z BA z TT.Ale poznam tam niektore fitka obcas zabehnem ak su nejake vacsie akcie,a teraz budem musiet kvoli licencii na Junacku...V UK si priamo v Londyne alebo na okoli si tam uz dlho?

slusny_muz

Hej, v Blave je celkom slusny vyber. No karate sa da robit stale ale nechal som to kvoli skole a kariere.
Fredi je dobry...tera chytil druhy dych v karate.
Precvicujes aerobik v BA??

aja 25

No to je skoda ze si to nechal.A zas vrcholovo sa da sport robit len do urciteho casu ale zas karate asi aj do 40./vid Fredy Aissy/Teraz neviem ci som to dobre trafila...Do posilky chodis asi na SK ze?

slusny_muz

no robil som karate, ale potom kvoli skole a tak som nechal vrcholove sutazenia a len sem tam som si zasvicil...ale chcel by som opet zacat nejako pravidelne...ale to bude mozne asi az na SR
Len tak som sa pytal, lebo chodim do posilky a tam su rozne dance, latino, pilates aerobiky...

slusny_muz

No viem ze to tu je drahe, ale snad sa niekde najde kde to nebude az take drahe. Ved uvidim musim si to pozistovat...
Inak aky druh aerobiku precvicujes?