Novorocne predsavzatia

aja 25

To asi kvoli tej nobelkovke! Oni vsetci kto su za tie platy zodpovedny rataju ze v kazdom z vas je potencionalny drzitel a ze si prilepsite! Je to dost nespravodlive....chcela som byt trosku vtipna.....

slusny_muz

No poviem Ti tak ze ved nieje platena nikde dobre. Jednoducho banky a tam kde su velke peniaze tam je aj na platy. Jedina vynimka su farmaceuticke firmy a vyskum v tychto firmach. Ale zas byt otrokom, ktory robi 23 hodin, to zas nie...ja mam rad pracu a davam jej dost vela ale odtial podtial....

aja 25

Slusny muz ja som si myslela ze ked niekto pracuje v zahranici tak preto ze chce aby bol dobre ohodnotený ci nie? Tak ja viem ze kurz eura je teraz dost nevýhodný pre Vás v zahranici posobiacich...ale asi to vies lepsie posudit....optimizmus je dobra vec...

slusny_muz

No samozrejme ak nerobis v stastnej firme. No ale vzdy lepsie ako ja...ale som optimista snad to bude raz lepsie, a budem ohodnoteny tak ako sa patry na vzdelanie a vysledky...

aja 25

Nebudes tomu verit ale cisla,ekonomika....a tak.Trosku rozmyslam ze to zmenim.....Uvidim nieco sa mi rysuje
tak to nechcem zakríknut.