Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Novorocne predsavzatia

iriska

moja,mozno sa niekomu zda na zasmiatie alebo na zaplakanie to,co tu pises ty. takze kazdy sa zaobera svojim problemom a hlada riesenie a pomoc od inych. na to je toto forum.mozno nam sa to zda banalne,ale ani nevies,ako to niektorym ludom pomaha...staci uz len to,ze sa vypisu zo svojho problemu, a ver mi,nie su to len nasťroční.
:))

slusny_muz

No ludi su rozni, niekedy ani ja neviem ci mam plakat alebo sa smiat z niektorych prispevkov. Ale o tom je tiez toto forum, aspon sa ludia mozu vselico dozvediet. Len sa mi zda ze to nejako narasta, rozne psychicke choroby, depresie, uzkosti, bulimia, problemove vztahy,...a ty nemas ziaden prioblem, okrem strach zo zubara?? Hi

aja 25

Slusny muz nie je ti niekedy divno z tych prispevkov na tomto fore?...no niekedy ked citam tie problemy s anorexiou,bulimiou hned potom precitam prispevok o samote,uzkosti hned pod tym su problemy so vztahmi...a do toho sa pytaju nastrocne deti co budu robit ak budu tehotne...no niekedy neviem ci mam plakat alebo sa smiat....ale zas to asi mnohým pomoze.

aja 25

Ked si potrebujem oddychnut co je vacsinou
pri vode cez leto tak tiez citam Cooka nic proti nemu...ale cez zimu aj ked je takato pekna mam radsej nieco na zamyslenie....

aja 25

Citala som to....ja teraz citam Paula Coelha Demon a slecna Prymova...nie je to ziadny bio-medicinsky roman ale Coelho ma nadherne myslienky citam ho velmi rad je to moja 3 knihaod neho