Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Novorocne predsavzatia

slusny_muz

No vydrzat co to pojde....resp. ked nic ine aspom obmedzit sladke napoje...to je jedno ci s mahradnymi sladidlami alebo sacharozou....

iris.

diky! tak nech sa ti to s tou kolou podari! je to ciel na cely rok? alebo si si dal casove obmedzenie,kedy chces svoje predsavzatie skoncit?

slusny_muz

spravne iris. Nejde o prikazania a zakazy ale ciele, ktore ked si clovek splni bude stastnejsi ze neico dokazal..staci malo...chodit pravidelne cvicit, alebo nepit kolu (to som si dal ja..Hi)

iris.

ja som si prikazala :))
nie je to zakaz, ani obmedzenie,lebo tym mozem len ziskat,takze startujem vpred novym rozhladom a skusenostiam.
:))

brunuska

ziadne novorocne predsavzatia!!!
z toho som uz vyrastla. a aspon nebudem mat stresy,depky,nervy ked sa mi ich opat nepodari dodrzat.zivot je kratky,zivot je len jeden tak preco sa obmedzovat a cosi si zakazovat??? :-)

slusny_muz

ajka hej su tu telocvicne ale ja som chcel nejake bojove sporty a ty sa cvicia daleko od mojho domu, takze musim vystacit aj s tym behanim.
Neboj pracujem tak aby som nemal syndrom vyhorenia. Dokazem aj vypinat...

slusny_muz

iriska to beriem, ale hlavne tie temy o sexe, kde najprv "robia" a potom sa pytaju na taje veci, ze fakt nad tym sa len pousmiat....alebo zaplakat, neviem

iriska

kazdy ma na zaciatku nedostatok v info.niekto sa ich dozvie z inych zdrojov,niekto z vlastnych skusenosti,a tak mozu poradit prave tu.a niekto tie infosky zacina zbierat na tomto fore. nik sa nenarodil mudry. ani nevies,ake veci som sa tu dozvedela ja,a to poradili ludia o 10 rokov mladsi :)))
asi to nebola moja zaujmova oblast,alebo som nikdy neriesila ten problem,ani nik v mojej blizkosti.takze sa ucime vsetci
:))

aja 25

slusny muz to ta lutujem....tak sa nepreprecuj lebo zacnes prispievat do temy
"Syndrom vyhorenia" ....a to by som nerada na taku vaznu temu tato je krasne odlahcena...