Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
No vydrzat co to pojde....resp. ked nic ine aspom obmedzit sladke napoje...to je jedno ci s mahradnymi sladidlami alebo sacharozou....
diky! tak nech sa ti to s tou kolou podari! je to ciel na cely rok? alebo si si dal casove obmedzenie,kedy chces svoje predsavzatie skoncit?
spravne iris. Nejde o prikazania a zakazy ale ciele, ktore ked si clovek splni bude stastnejsi ze neico dokazal..staci malo...chodit pravidelne cvicit, alebo nepit kolu (to som si dal ja..Hi)
ja som si prikazala :))
nie je to zakaz, ani obmedzenie,lebo tym mozem len ziskat,takze startujem vpred novym rozhladom a skusenostiam.
:))
ziadne novorocne predsavzatia!!!
z toho som uz vyrastla. a aspon nebudem mat stresy,depky,nervy ked sa mi ich opat nepodari dodrzat.zivot je kratky,zivot je len jeden tak preco sa obmedzovat a cosi si zakazovat??? :-)
:))))
ajka hej su tu telocvicne ale ja som chcel nejake bojove sporty a ty sa cvicia daleko od mojho domu, takze musim vystacit aj s tym behanim.
Neboj pracujem tak aby som nemal syndrom vyhorenia. Dokazem aj vypinat...
iriska to beriem, ale hlavne tie temy o sexe, kde najprv "robia" a potom sa pytaju na taje veci, ze fakt nad tym sa len pousmiat....alebo zaplakat, neviem
kazdy ma na zaciatku nedostatok v info.niekto sa ich dozvie z inych zdrojov,niekto z vlastnych skusenosti,a tak mozu poradit prave tu.a niekto tie infosky zacina zbierat na tomto fore. nik sa nenarodil mudry. ani nevies,ake veci som sa tu dozvedela ja,a to poradili ludia o 10 rokov mladsi :)))
asi to nebola moja zaujmova oblast,alebo som nikdy neriesila ten problem,ani nik v mojej blizkosti.takze sa ucime vsetci
:))
slusny muz to ta lutujem....tak sa nepreprecuj lebo zacnes prispievat do temy
"Syndrom vyhorenia" ....a to by som nerada na taku vaznu temu tato je krasne odlahcena...