Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
iriska som rada ze je to O.K.
slusny muz Oxford nema telocvicnu? Tak stara univerzita,vyhlasena po svete a nema take podradne vybavenie ako telocvinu...Robim si srandu...nechces si kupit hula-hop
No ja este potvdrnem v robotke poemrne dost, takze cerstvy vzduch az vecer ked pojdem z robotky na bike s vetrom o preteky...:-)))
No ved ja hodnotim toto forum kladne. Len niekedz fakt tie prispevky svedcia o zakladnych nedostatkoch vo vedomostiach...
No tie predszavzatia si mozes davat hocikedy to je pravda ale so zacinajucim rokom je to take symbolicke, novy rok, nova nadej,....
heeeeeeej,ja som to nenapisala zas v takej zlej nalade,ako ste to pochopili :))) tiez som tu riesila svoj problem...kedysi davnejsie, ale uz je to za mnou. prave tu som dostala pomoc.
kazdy riesi problemy,ktore vychadzaju bud z jeho veku alebo vyspelosti....niektore temy uz necitam,lebo by som nedokazala prispiet konstruktivnym prispevkom :))) ale kazdy dostane par info, ktore mu snad pomozu.
:))
ale mam slusny muz take normalne starosti ako ma kazdy nie v nejakych zavratnych rozmeroch ale vzdy si hovorim ze kazda zla doba raz musi skoncit a kazda zla skusenost ta niekam posunie,nieco ta nauci o tom predsa zivot je aj o dobrom aj o zlom....a uz trepem pojdem sa vyvetrat na cerstvy vzduch...
slusny muz, a k tvojej teme. dala som si aj ja predsavzatia, ale len nahodou su novorocne. dala som si ich po väčšich debatach s mojimi priatelmi...rozoberali sme nieco,a zial, alebo nastastie sme sa stretli cez sviatky,kedy mal kazdy volno. keby to bolo v juli,auguste, tak by to boli letne predsavzatia :)
nie je dôlezity cas,ale to,ze clovek chce ist dopredu,ze chce vylepsovat svoj zivot a sam seba...hoci niektorym sa dobre zacina prave na novy rok, vtedy, ked je to zaciatok niecoho,tak pridaju aj zaciatok v uskutocnovani svojich predsavzati, hoci len malokomu sa ich podari doviest k uspesnemu dosiahnutiu.
:))
Ja by som tiez chcel ist do telocvicne, len nemam kde, tak mozno pojdem behat....
iriska, ved sa nehnevaj, ved nebolo to namierene voci nikomu,....
iriska nehnevaj sa ...to len preto ze mi byva z niektorych osudov dost smutno...nemyslela som to zle.....len mi niektore prispevky tych nastrocnych /sex/dost banalne oproti tym ostatnym....
To bola iba taka otazka do placu... chyta ma nejaka melancholia....pojdem radsej do telocvicne...