Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
zabudol som : dobre ranko...Hi
robil som par studiu ohladom propolisu. Aj vodny extrakt propolisu je ucinny, pretoze sa donho vyeluuju ucinne latky. Ale ucinejsi je etanolovy extrakt tak 30 %. Treba si dat pozor na to aby si nebola alergicka na propolis, lebo ten obsahuje aj pel, vosk a ine latky. Rozhodne som dokazal antibakterialne ucinky a dkonca v pritomnosti dvojmocnych inov medi, resp ineho prechodneho kovu degraduje bakterialnu DNA. Ale ma vela ucinkov, len vsetko z mierov...
slusny muz,dobre rano.
dakujem ti velmi za tie info o propolise. niekde som citala,ze ma aj antibakt.a antivirusove ucinky.mozes mi to potvrdit? tie vysledky,co mi prisli,tak mam Streptococcus agalactiae v moci.teda zrejme oblicky chytene? dnes som uz zacala s pitim maleho mnozstva propolisu zmiesaneho vo vode.moze pomoct?lebo k lekarke idem zajtra.ta mi predpise nejake atb...predpokladam. na vsetky ucinne vysla citlivost.nepokazim tym propolisom nic? dakujem za odpoved.
No ved hej....Zivot si treba vychutnat a jedlo k tomu patri tak preco sa trapit...
Ja mam rad mliecne vyrobkz aj syry su super. No ale taka slaninka alebo klobaska o 10 vecer ma svoje caro...Hi...niekedy dobre padne...ale ved Ty to vsetko vyskaces, tak si to mozes dovolit
Mna to vzdy drzi len chvilocku....vyvetram si hlavu a je to v pohode...Neuveris ale ja mlieko a mliecne vyrobky nejako nemusim ...ked uz ozaj nieco mliecne tak tvrde syry...Vzdy sa smejem ked sa ma pytaju v tv na zdrave stravovanie a ja odpovedam tak ako mam vela zeleniny,ovocia,celozr.vyrobky,biele masko...a potom ja "ziarivy priklad zdraveho stravovania zbucham oravsku slaninu s bielym chlebom o 10 vecer...hi
Ahoj ajka, no nechyba mi, ja som zas vela jej nepil, ale pijem len mliecko a mineralky....ako sa mas? Este mas melancholicku naladu zo vcera...?
nie je za co, slusny muz :)))
Ahoj...tak kola je tvoje novorocne predsavzatie....NOooo a uz sa ti darí?nemáš abstaciky z nedostatku cukru?...Mineralky su fakt bezpecnejsie a hlavne bezbublinkove....
Dakujem giv za vysvetlenie pre "to je jedno"...Hi