Zelam vsetkym stastny novy rok. Chcem sa opytat na novorocne predsavzatia. Davate si ich? Ake?
Novorocne predsavzatia
mna niekedy boli zaludok kazdy vecer ako lahnem do postele... niekedy aj pocas dna,ale najcastejsie vecer a pred nejakym stresom. zacne v priebehu sekundy silna bolest a trva 5-10-viac minut. potom prestane. ale mam dlhe obdobia,kedy ma nic neboli.tyzdne,bol aj mesiac a pol,ze pohodicka.
liečba je v podstate univerzálna,ale väčšinou vznikne z helicobaktera aj zápal žalúdka a ten sa lieči rôznou kombináciou liekov-napr.Helicid,...Mne ostatný dali asi slabú dávku,ten ktorého som spomenula ma dostal do stavu,že si ráno nemusím dávať nič.Teda raz za 3-5 mesiacov tri dni mi to blbne.NEMASTNÉ-majonéza je surové vajce v oleji.To by si nemala.
nemastne??? ja milujem tuky,zvlast mliecne-smotany a slahacky,kremy,majonezy... :(((
vyprazane zas nemusim,ale vsetko ostatne mam rada.
preco si musela najst najlepsieho lekara? nie je liecba univerzalna konkret.antibiotikami,ktore vie kazdy lekar ze ma predpisat a su ucinne?
toho vcelara mam poprosit,aby mi med obohatil o matersku kasicku? je to mozne robit aj podomacky? pretoze sa nevyznam,ci na to netreba nejaku spec.technologiu.ani neviem,ako sa ziskava materska kasicka.zatial som sa o to nezaujimala. spytam sa nejakeho. moj dedko bol vcelar ked zil. teraz je to tazsie,ale poznam hodne vcelarov. vdaka za typ!
Nemastné,jednoduché jedlá-šetriaca strava.Nič vyprážané,všetko lahko stráviteľné.Ja som musela pre seba variť zvlášť a vela krát mi slinky tiekly,keď som videla čo jedia moji drahý.A ja tak dietne
hm-preto 7 rokov,lebo kým som našla toho naj.
je tam aj nejaka dieta v stravovani?
ethelka,to je tak vazny ten helicob.??? liecba az 7 rokov?! som myslela,ze zdobnem atb a je to ok. ja mam tiez slabu imunitu a vyhybam sa antibiot.a, zial,mineralky nemozem,mam oblic.kamene :(( este sa musim snazit dostat tie von.
liecenie helicobactera je beh na dlhe trate....ale da sa to.
Na bolesti žalúdka mi pomáha čaj z paliny.Je horký,ale vinikajúci-ODPORÚČAM.Samozrejme FATRA.