Novorocne predsavzatia

hm

mna niekedy boli zaludok kazdy vecer ako lahnem do postele... niekedy aj pocas dna,ale najcastejsie vecer a pred nejakym stresom. zacne v priebehu sekundy silna bolest a trva 5-10-viac minut. potom prestane. ale mam dlhe obdobia,kedy ma nic neboli.tyzdne,bol aj mesiac a pol,ze pohodicka.

ethel

liečba je v podstate univerzálna,ale väčšinou vznikne z helicobaktera aj zápal žalúdka a ten sa lieči rôznou kombináciou liekov-napr.Helicid,...Mne ostatný dali asi slabú dávku,ten ktorého som spomenula ma dostal do stavu,že si ráno nemusím dávať nič.Teda raz za 3-5 mesiacov tri dni mi to blbne.NEMASTNÉ-majonéza je surové vajce v oleji.To by si nemala.

hm

nemastne??? ja milujem tuky,zvlast mliecne-smotany a slahacky,kremy,majonezy... :(((
vyprazane zas nemusim,ale vsetko ostatne mam rada.
preco si musela najst najlepsieho lekara? nie je liecba univerzalna konkret.antibiotikami,ktore vie kazdy lekar ze ma predpisat a su ucinne?

iris.

toho vcelara mam poprosit,aby mi med obohatil o matersku kasicku? je to mozne robit aj podomacky? pretoze sa nevyznam,ci na to netreba nejaku spec.technologiu.ani neviem,ako sa ziskava materska kasicka.zatial som sa o to nezaujimala. spytam sa nejakeho. moj dedko bol vcelar ked zil. teraz je to tazsie,ale poznam hodne vcelarov. vdaka za typ!

ethel

Nemastné,jednoduché jedlá-šetriaca strava.Nič vyprážané,všetko lahko stráviteľné.Ja som musela pre seba variť zvlášť a vela krát mi slinky tiekly,keď som videla čo jedia moji drahý.A ja tak dietne

hm

ethelka,to je tak vazny ten helicob.??? liecba az 7 rokov?! som myslela,ze zdobnem atb a je to ok. ja mam tiez slabu imunitu a vyhybam sa antibiot.a, zial,mineralky nemozem,mam oblic.kamene :(( este sa musim snazit dostat tie von.