Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co mozem vecer ( 21:00 ), ked ma chyti hlad, jest?

Príspevok v téme: Co mozem vecer ( 21:00 ), ked ma chyti hlad, jest?
agni

ahojte :). na nemeckom programe som pozerala ako jedna baba chudla a pomahal jej osobny trener. odporucil jej poobede nejest zemiaky, cestoviny, ovocie a ryzu. sladkosti, alkohol, syry a polotovary su aj tak zakazane a tiez sol. ked ma chyti vecer klad, co si mozem dat okrem uhorky ? o nej povedal, ze je velmi dobra na chudnutie. nieco spominal aj o jablkach, ale teraz neviem... mozem si ich dat aj vecer? neznici to moju snahu ( myslim cukor v nich ) schudnut? dakujem :)

swistica

citala som, ze ked cloveka vecer pochyti hlad ma si masirovat miesto nad pupkom v smere hodinovych ruciciek, vraj ho hlad prejde

horčica

možeš jest tvaroh---nízkotučný,pridaj si do toho vanilkový cukor,ja to jedávam a ešte aj chudnem...
alebo cottage chesse,acidko malé...zelenina tiež može byt

krakenn

v pohode môžeš jesť dusenú zeleninku,,brokolica je najlepšia,ale v pohodke daj na panvicu aj papriku,cukinu,nakoniec aj nakrajáné paradajky,a podús,posio vegetou(jemne)je aj bez glutamanu...

AdamKrt

Co tak cuketa, alebo tekvica, ak uz nie uhorku ?

A co jest tak, ze si napravis metabolizmus a potom si kludne mozes dat aj slaninu, tortu, barsco...

fit

ja ked som velmi hladna vecer, tak si v pohode dam jablko, no ked mam paradajku, ci uhorku, tak to uprednostnim. co sa tyka toho jablka na vecer, tak rano ma dobre precisti:-))

Lill

Ani ja by som uz o deviatej nejedela, urobim si radsej nejaky fajny vonavy cajik :) Ved do rana od hladu nezomries ;)

Ivka 1

Jablka sa neoporucaju jest vecer a dokonca ani poobede, nakolko cukor v nich obsiahnuty sa uklada vo forme tuku. Rovnako je to aj s ostatnym ovocim.Mozes jest uhorku, ladovy salat,paradajky,brokolicu, mrkvu,redkovku.

ivulaT

no... nie som síce odborníčka, ale ja by som ti v takom prípade odporučila veľa piť (nesladený čaj alebo minerálnu vodu).. tým dočasne zasýtiš žalúdok a ráno sa budeš tešiť na raňajky :)
..aspoň ja by som to tak riešila..

ivulaT

no... nie som síce odborníčka, ale ja by som ti v takom prípade odporučila veľa piť (nesladený čaj alebo minerálnu vodu).. tým dočasne zasýtiš žalúdok a ráno sa budeš tešiť na raňajky :)
..aspoň ja by som to tak riešila..