Co mozem vecer ( 21:00 ), ked ma chyti hlad, jest?

Príspevok v téme: Co mozem vecer ( 21:00 ), ked ma chyti hlad, jest?
agni

ahojte :). na nemeckom programe som pozerala ako jedna baba chudla a pomahal jej osobny trener. odporucil jej poobede nejest zemiaky, cestoviny, ovocie a ryzu. sladkosti, alkohol, syry a polotovary su aj tak zakazane a tiez sol. ked ma chyti vecer klad, co si mozem dat okrem uhorky ? o nej povedal, ze je velmi dobra na chudnutie. nieco spominal aj o jablkach, ale teraz neviem... mozem si ich dat aj vecer? neznici to moju snahu ( myslim cukor v nich ) schudnut? dakujem :)

arman

Podla mna nic lepsie nez kysla kapusta s poriadnou davkou korenin, ako kurkuma, chilly, zazvor, petrzlenova vnat, zaliata trochou repkoveho oleja, na noc neexistuje. :-) Vyskusajte, stravi sa to rychlo a viac kvasit to uz nemoze. :-)

olaliana

...nejem vyse mesiaca po 17.00..vobec nejem sladkosti- ziadne...a miesto peciva maces...k tomu vela sportujem a funguje to 100%...treba mat len pevnu volu

usiko.

No, ja si okolo 6-7 vecer dam nejaku veceru /nejake varene jednoduche jedlo/, a potom pochrumem este nejaku surovu zeleninu /mrkva, paradajka, uhorka/...ak som velmi pazrava tak si dam Fit tycinku musli bez jogurtu, ak som viac pazrava,tak si damtaku istu jogurtovu, alebo susene ovocie.....Spat chodim okolo 10-11 takze je to v pohode....

zuzu usa

training boy-aj ja to tu uz chvilu pozorujem a viem,koho prispevky sa oplati si precitat,vacsinou len krutim hlavou:))

TrainingBoy

nadia317, takze od jablk sa chudne? pokial nemaju v sebe nejaku zazracnu latku tak je to nezmysel. Jablko mozno ma nizky glykemicky index, ale to vdaka fruktoze ktore nevyvolava inzulinovu reakciu, cize fruktoza po cviceni je uplne zbytocna, co viac, vsetka sa spracovava v peceni a 95% sa moze premenit na tuky.
kraken dalsia blbost, aj ked sa chudne tak by sa jedlo(tympadom aj sacharidy) mali rozdelit rovnomerne do celeho dna.
Slavo123 a dalsia blbost, Najneskor 2 hodiny pred spankom(hovorim pred spankom, takze zalezi od toho kedy idete spat ziadne "po 6") sa mozeu jest sacharidy, ale tesne pred spanim je dobre dat si nejaku drobnost, ako tvaroh, protein alebo nieco ine(bez sacharidov a tukov), pokial vsak necvicite tak vam to moze byt jedno ale karioll ak cvicia tak je to skor nevyhnutnos ...horčica tiez nechapem preco do tvarohu pridavat cukor, ked ho jeme aj preto lebo neobsahuje sacharidy
forsa9 to je akoze normalna vecera? normalna vecera by malo byt Poriadne jedlo(pomale sacharidy, bielkoviny, zelenina, trochu tuku-ak chudneme, tuk vynechat), tvaroh sa je az pred spanim a ked uz med tak na ranajky alebo po cviceni, ale aj ten obsahuje dost fruktozy no nemozeme byt taki detailisti..
zuzu usa&A-Z zopar z mala pravdivych prispevkov...
poprosil by som tych co sa do toho nevyznaju nech radsej neradia

zuzu usa

ja uz roky pravidelne cvicim,chodim do fitka atd s z vlastnej skusenosti len tolko-zelenina a ovocie ma kopec vlakniny,tzn tvoje telo ju dlhsie travi,konkretne ja sa po nej zobudim rano s nafuknutym bruchom.ak som vecer hladna,dam si tuniaka alebo na prirodno kuracie prsia,vzdy mam dajake v chladnicke.je to nizkotucny protein,pomoze ti pocas chudnutia nestracat svaly iba tuk,co podpori tvoj metabolizmus.nejest po 6 je nezmysel!ak chodis spavat o 23 alebo neskor,kludne sa napapaj aj o 20-21,dajake chude maso a zelenina.

forsa9

ja na večeru(medzi 20:00 a 21:00) papam bud 100g nizkotucneho tvarohu s troskou medu,alebo si dam tvarohovy dezert OVOfit,ktory je tiez s nizkym glyk. indexom,alebo si dam 100g nejakeho ovocia,najlepsie slivy,ktore pomahaju traveniu alebo si dam biely nizkotucny jogurt a do neho nasypem ovsene vlocky a trosku medu...niekedy,ked uz nemozem vydrzat,tak si dam polku detskej vyzivy,ale musi byt bez cukru...