Co mozem vecer ( 21:00 ), ked ma chyti hlad, jest?

Príspevok v téme: Co mozem vecer ( 21:00 ), ked ma chyti hlad, jest?
agni

ahojte :). na nemeckom programe som pozerala ako jedna baba chudla a pomahal jej osobny trener. odporucil jej poobede nejest zemiaky, cestoviny, ovocie a ryzu. sladkosti, alkohol, syry a polotovary su aj tak zakazane a tiez sol. ked ma chyti vecer klad, co si mozem dat okrem uhorky ? o nej povedal, ze je velmi dobra na chudnutie. nieco spominal aj o jablkach, ale teraz neviem... mozem si ich dat aj vecer? neznici to moju snahu ( myslim cukor v nich ) schudnut? dakujem :)

A-Z

Nezmysel, len sa tym spomaluje metabolizmus. A ako je o nom zname, metabolizmus treba zrychlit a udrziavat na "vyssich obratkach", aby spaloval energiu. Len vtedy sa vyborne, no hlavne uspesne chudne a neskor aj vaha udrzuje.

karioll

3 hodiny pred spankom uz netreba nic jest,ak nemozes zit bez toho.tak zeleninu a nejaku lahko stravitelnu bielkovinu

kraken

kukuricu určite nie,,od nejakej cca.15.00. už vôbec nemusíte jesť sacharidové jedlá ak chcete chudnúť, zelenina a chudé mäsko je v pohode aj o 20.00.moja baba fitneska papá aj o 21.00.a je to úplne v pohode.

Ivka 1

Neviem, nejdem sa hadat ale tak mi to bolo vysvetlene trenerom vo fitku. Mohla som jest jablka a ostatne ovocie len doobeda. Poobede som jedla len zeleninu. Mne osobne to vyhovovalo tak, lebo ked zjem jablko tak som hladna po nom a zjedla by som aj klince. Je to asi individualne.

nadia317

Mila Ivka 1!Pre tvoju informaciu sa jablka kludne mozu jest.No zalezi na vybere.Vsak z coho sa asi tak vyraba jablcny ocot, ktory tiez prispieva k chudnutiu.Ja jedavam kazdy den jablko, niekedy aj 2 a chudnem z toho.Ostatne sladke ovocie napr. ako banany alebo nektarinky, ci broskyne, to je uz horsie.No jablka sa daju a v klude si ho mozes aj nastruhat s mrkvou.To ti este znizi pri traveni glykemicky index a vtedy je to uz uplne neskodny.A hlavne si zrychlis metabolizmus.No odporucam aj chrumkat len samotnu mrkvu, uhoru alebo kalerab ci rajcinu.No dobre je aj Psenicno razny chlebik, ci ryzovy...

klaudi

ak mas potrebu najest sa, daj si. Nie je nic horsie, ako sa jeden den trapit a potom to vsetko dohnat :)
Zo skusenosti viem, ze neuskodi ziadna zelenina, ovocie naozaj pomenej. Ale ja mam este taky maly super tip - mlieko so skoricou a medom alebo klasicke kakao s medom, lahodka. Jogurty, acidka a jednoduche zeleninove polievky su tiez velmi vhodne :)