Aky ma byt muz podla predstav zien?

Príspevok v téme: Aky ma byt muz podla predstav zien?
sklamany

Zaujimalo by ma,po vsetkych tych sklamaniach,ktore som musel prezit,aku maju zeny predstavu o muzovi,ktoreho by milovali a ktoreho hladaju ci uz vo svojich snoch alebo v realite.Nemyslim tym "dokonaleho" muza,lebo taky snad ani neexistuje,ale ktore vlastnosti sucasneho muza su pre zeny pritazlive,ako by sa mal spravat podla ich predstav.Dakujem vsetkym,ktori tu prispeju.

anjelik

mysim si ze by sa ti nepacilo keby tvoja partnerka vystriedala 10 a viac partnerov. mne osobne by to velmi vadilo a o takeho by som nemala zaujem!!!

angelique

Sklamany, k tvojej otazke - u mna nehra ulohu pocet sex. partneriek mojho priatela, pokial nie je v posteli uplne drevo, ale zase ani panica by som asi nechcela /aj ked by to mozno bolo celkom zaujimave ho zaucat :-)/, co by som asi naozaj nezniesla by bol partner, ktory mal za sebou desiatky partneriek, asi by som si na tu myslienku nedokazala zvyknut. Pretoze ludia sa nemenia.

to je jedno

No, raz mi jeden kamos povedal vetu nad ktorou sa semtam pousmejem a casto v nej najdem pravdu :)

"Vies, zeny su taky uzlik citov. Casto maju protichodne poziadavky."

sklamany

Este by ma zaujimalo,ci je pre zenu pritazlivejsi muz,ktory ma za sebou niekolko vztahov a sexualnych skusenosti alebo to nehra ziadnu rolu vo vybere partnera.

seera

Toto je tazka tema. Pre mna az priliz. Mozno by mi pre zaciatok postacilo, keby som sa dokazala s dotycnym schuti zasmiat.

nena

podla mna idealny muzi existuju no je ich tak malinko ze sa nedaju spocitat na jednej ruke..........zeny hladaju muzov na pohlad pritazlivych no hlavne vernych,tolerantnych,milujucich takych ,ktory ich nepodvedu.....no ti dvaja ludia mudia mat k sebe velmi blisko mat jeden druheho rad

anjelik

idealny muz neexistuje! nikdy som nesnivala o tom ako by mal vyzerat. prisiel skratka sam ako blesk z jasného neba!! nezaleží ako vyzera ale dolezite je to co ma vo svojom srdci ako sa sprava, ci sa vie pre toho druheho obetovat, pomoct mu ked to potrebuje. krasa musí vychádzat z jeho vnutra!!!

sklamany

Ano,v tom mas pravdu,ale stretnut takeho cloveka je naozaj velmi tazke.v spolocnosti sa vytvara mytus o tom,aky by mal byt sucasny muz a to sa roznymi sposobmi serviruje dievcatam uz od utleho veku ako jediny spravny model.Ti ostatni muzi to maju ovela tazsie,ked nevyhovuju poziadavkam doby.

kerry

Ahoj obaja :-) Podla mna každému vyhovuje niečo iné. Každý jeden človek má určité vlastnosti, predstavy a v živote hľadá to čo mu najlepšie vyhovuje. Tak je to aj u žien i mužov. Najdôležitejšie je stretnúť niekoho koho milujete a kto miluje Vás takých akí ste. Bez toho aby ste sa museli pretvarovať a robiť sa niekym iným.