Zaujimalo by ma,po vsetkych tych sklamaniach,ktore som musel prezit,aku maju zeny predstavu o muzovi,ktoreho by milovali a ktoreho hladaju ci uz vo svojich snoch alebo v realite.Nemyslim tym "dokonaleho" muza,lebo taky snad ani neexistuje,ale ktore vlastnosti sucasneho muza su pre zeny pritazlive,ako by sa mal spravat podla ich predstav.Dakujem vsetkym,ktori tu prispeju.
Aky ma byt muz podla predstav zien?
sjella, konecne pocujem aspon jeden komplexne uprimny nazor :)
pre john 33: platí to presne aj naopak ...
podla mna: krasa je dolezita.. Totiz, nemohla by som chodit s niekym, kto sa mi nepaci... neviem napisat aky by mal byt, ale viem, co by mi vadilo.. vadilo by mi keby sa nevedel chovat.. a tym nemyslim, ze by si pri mne nemohol odgrgnut :) to vobec nie, ale tie zakladne maniere, ktore by mal mat kazdy muz. Napriklad, ponuknut sa, ze mi vezme tasky ak su tazke a je ich vela, uvolni miesto zene (napr,. kamaratke), ked napriklad sedi v plnom buse.. a tak.. proste, ked je aspon ako-taky gentleman vo vseobecnosti, nielen ku mne.. no a co este. hm.. neviem, tazko povedat, kazdy je iny a na kazdom sa nam paci neico ine, skratka, mal by hovorit rovnakym jazykom ako ja.. vadilo by mi keby nebol vtipny, keby som sa s nim necitila "bezpecne", aby som nemala pri nom pocit, ze sa za jeho nejaku vlastnost musim hanbit pred kamaratmi
DJ HiDe aj tebe krasny a lepsi ten rok 2007 ako bol ten stary:)
no tip je len tip a niekedy ozaj vek nehraje rolu teraz myslim v nazoroch na zivot ,
steffi, priznam sa, ze som ti tipoval o tie 3-4 rocky menej, ale predsa som to na moj tipovaci potencial zvladol celkom slusne :) viem, ze troska neaktualne, no prajem tebe, tak, ako aj vsetkym krasny rok plny splnenych ocakavani a predsavzati roku 2007 :)
DJ HiDe no viac ako ty nie nebudem ta zavadzat napisem ti ozaj pravdu 29 som mala a jedno dieta chlapceka ktory ma 20 mesiacou a jedneho manzela:)))
steffi, hmm..zaujimavy nazor :)
inak ty mas kolko rokov, ked sme tuto temu uz nacali? :)
DJ HiDe oooo nemusis hned takto utocit, si podla mna v pohode a ani IQ neznamena vzdy vsetko inac na svoj vek si v pohode a to sa vobec nechcem dotknut tvojho veku, nakolko poniektori v tvojom veku maju ine zmyslanie rozmyslam viac dospelacky
steffi, viem, nie som ziaden genius s intel. kvocientom 140, ani vyraznou dikciou, ktora by mohla ovplyvnit kvalitu nazoru..z ke nie som, no chodim tam kazdy tyzden z viacerych osobnych dovodov..18 este stale mam, i ked za par dni sa toto cislo prevrsi na cislo s deviatkou na konci :)..a ak mi neveris, je to jedine tvoj problem, ja sa o dovercivost inych starat nemusim...