Aky ma byt muz podla predstav zien?

Príspevok v téme: Aky ma byt muz podla predstav zien?
sklamany

Zaujimalo by ma,po vsetkych tych sklamaniach,ktore som musel prezit,aku maju zeny predstavu o muzovi,ktoreho by milovali a ktoreho hladaju ci uz vo svojich snoch alebo v realite.Nemyslim tym "dokonaleho" muza,lebo taky snad ani neexistuje,ale ktore vlastnosti sucasneho muza su pre zeny pritazlive,ako by sa mal spravat podla ich predstav.Dakujem vsetkym,ktori tu prispeju.

sjella

podla mna: krasa je dolezita.. Totiz, nemohla by som chodit s niekym, kto sa mi nepaci... neviem napisat aky by mal byt, ale viem, co by mi vadilo.. vadilo by mi keby sa nevedel chovat.. a tym nemyslim, ze by si pri mne nemohol odgrgnut :) to vobec nie, ale tie zakladne maniere, ktore by mal mat kazdy muz. Napriklad, ponuknut sa, ze mi vezme tasky ak su tazke a je ich vela, uvolni miesto zene (napr,. kamaratke), ked napriklad sedi v plnom buse.. a tak.. proste, ked je aspon ako-taky gentleman vo vseobecnosti, nielen ku mne.. no a co este. hm.. neviem, tazko povedat, kazdy je iny a na kazdom sa nam paci neico ine, skratka, mal by hovorit rovnakym jazykom ako ja.. vadilo by mi keby nebol vtipny, keby som sa s nim necitila "bezpecne", aby som nemala pri nom pocit, ze sa za jeho nejaku vlastnost musim hanbit pred kamaratmi

steffi

DJ HiDe aj tebe krasny a lepsi ten rok 2007 ako bol ten stary:)
no tip je len tip a niekedy ozaj vek nehraje rolu teraz myslim v nazoroch na zivot ,

DJ HiDe

steffi, priznam sa, ze som ti tipoval o tie 3-4 rocky menej, ale predsa som to na moj tipovaci potencial zvladol celkom slusne :) viem, ze troska neaktualne, no prajem tebe, tak, ako aj vsetkym krasny rok plny splnenych ocakavani a predsavzati roku 2007 :)

steffi

DJ HiDe no viac ako ty nie nebudem ta zavadzat napisem ti ozaj pravdu 29 som mala a jedno dieta chlapceka ktory ma 20 mesiacou a jedneho manzela:)))

steffi

DJ HiDe oooo nemusis hned takto utocit, si podla mna v pohode a ani IQ neznamena vzdy vsetko inac na svoj vek si v pohode a to sa vobec nechcem dotknut tvojho veku, nakolko poniektori v tvojom veku maju ine zmyslanie rozmyslam viac dospelacky

DJ HiDe

steffi, viem, nie som ziaden genius s intel. kvocientom 140, ani vyraznou dikciou, ktora by mohla ovplyvnit kvalitu nazoru..z ke nie som, no chodim tam kazdy tyzden z viacerych osobnych dovodov..18 este stale mam, i ked za par dni sa toto cislo prevrsi na cislo s deviatkou na konci :)..a ak mi neveris, je to jedine tvoj problem, ja sa o dovercivost inych starat nemusim...