Aky ma byt muz podla predstav zien?

Príspevok v téme: Aky ma byt muz podla predstav zien?
sklamany

Zaujimalo by ma,po vsetkych tych sklamaniach,ktore som musel prezit,aku maju zeny predstavu o muzovi,ktoreho by milovali a ktoreho hladaju ci uz vo svojich snoch alebo v realite.Nemyslim tym "dokonaleho" muza,lebo taky snad ani neexistuje,ale ktore vlastnosti sucasneho muza su pre zeny pritazlive,ako by sa mal spravat podla ich predstav.Dakujem vsetkym,ktori tu prispeju.

angelique

ved take som predsa nic nepovedala. Aj chlap sa mi moze postazovat, porozpravat mi o svojich problemoch a pocitoch, ja to neberiem ako slabost, skor naopak,.. to si zle pochopil. Ja len nemam celkom rada tie typy, ktore pri najmensiom probleme vyplakavaju, nevedia sa rozhodnut ako dalej, stale sa stazuju, ze ich nic nebavi, ze ich nikto nema rada. A to by som vedla seba asi nezniesla. Jasne, ze chapem, ze chlap nie je stroj bez emocii a viem aj to, ze chlapi su kdesi vovnutri takisto citlivi ako my zeny, ale ten postoj, ako sa stavia k problemom a vie ich riesit, ten je u mna rozhodujuci.

sklamany

pre angelique:A nemyslis si,ze aj muzi potrebuju tak ako zeny vyjadrit svoje pocity,ze aj oni maju svoje vnutorne problemy,s ktorymi sa potrebuju vyrovnat a mat oporu v niekom,komu na nich zalezi?Je muz len stroj na to,aby pocuval,chranil,ale on sam nema pravo na to,aby tiez citil,prezival aj smutok,mohol ho vyjadrit slovami alebo inak,a nebol len prototypom pocitaca s optimistickym a stale s usmevom na tvari naladenym postojom k zivotu?MAJU PRAVO MUZI MAT SVOJE EMOCIE,POCITY,MAJU PRAVO AJ O NICH HOVORIT?

angelique

Sklamany, niektori muzi to obcas naozaj prehanaju a prehnane rozpravaju len o sebe pricom sa nezaujimaju o to, co hovori zena. Preto mi lichoti, ked muz vie pozorne pocuvat. Tym filozofovanim som myslela to, ked sa s niekym rozpravas a on nevie k veci povedat nic ine nez nejake naucene psychologicke frazy, to je vsetko, .. ja to tiez robim, ale nie stale. A divil by si sa, kolko takych muzov poznam. A tou ´maminou suknou´ som myslela tie typy chlapov, ktori pri najmensom probleme utekaju za mamickou, sestrickou, s prosbou o pomoc. Ja mam rada muzov, ktori sa vedia o seba postarat za kazdych okolnosti. A preco spolahlivych? To hadam hovori same za seba - ked povie, ze zavola a napise, tak to urobi, ked povie, ze pride o piatej, tak pride, .. ked povie, ze o rok pojde do Afriky, tak to aj spravi... chapes? Mam rada rozhodne typy, nie tak, aby som ja bola pod papucou, ale muza, co si vie stat za svojim a obhajit svoj nazor. Ziadneho suverena, chcem citliveho muza, ale tieto vlastnosti by mu nemali chybat. A vobec to nie je prototyp dokonaleho muza, verim ze taki este existuju, ... ak si niekto mysli, ze som narocna, tak ma proste nepozna. Chlap by mal hrat vzdy vo vztahu ulohu ochrancu, na ktoreho ramenach sa zena vyplace ked ma problem ...

sklamany

pre angelique: Neviem,mozno sa mi to len zda,ale nie je tych vlastnosti,ktore by mal mat podla teba idealny muz trochu vela?Chces aby pocuval,co zena hovori,ale nechces,aby filozofoval,takze ma byt len butlavou vrbou,ktora bude stale pocuvat a nebude mat svoj vlastny nazor?
Chces,aby bol mily a pozorny,ale nechces,aby bol precitlively,chces,aby to bol muz,o ktoreho sa mozes opriet,ale ak to ma byt nejaky suveren,tak potom v nom tazko zaroven najdes aj empatickeho spolocnika,ktory sa bude zaujimat o tvoje problemy a pocity.
A co myslis tou zodpovednostou,spolahlivostou a tym,ze by sa nemal drzat "maminej sukne"?

brunuska

steffi pohodka. ako sa mas? co vianoce-darceky? ako zijes?davno som ta nestretla-ak chces pokecat pod radsej do mojej temy.

steffi

no nahodne tu urobim kuk a opat je tu ten ....ako ho to volal janosik vyhviezdickovany teraz presiel na matematicke znamienka , pocuj clovece co tolko urocis na bruncu-brunusku , ved nemusis citat jej prispevky, ty si ozaj chory......

brunuska

no a? mam pisat to co chces citat? nemozme byt vsetci rovnaky- toto forum je tu pre roznorodost nazorov- kazdy ma pravo na svoj nazor.aj ja- aj ty.