Aky ma byt muz podla predstav zien?

Príspevok v téme: Aky ma byt muz podla predstav zien?
sklamany

Zaujimalo by ma,po vsetkych tych sklamaniach,ktore som musel prezit,aku maju zeny predstavu o muzovi,ktoreho by milovali a ktoreho hladaju ci uz vo svojich snoch alebo v realite.Nemyslim tym "dokonaleho" muza,lebo taky snad ani neexistuje,ale ktore vlastnosti sucasneho muza su pre zeny pritazlive,ako by sa mal spravat podla ich predstav.Dakujem vsetkym,ktori tu prispeju.

steffi

DJ HiDe ty mas zle skusenosti so zenami ved si pisal do jednej temy ze mas 18 a pocet partneriek 20-25 :)
no neviem nejako mi to nejde do kopy co si napisla tu johnymu33

DJ HiDe

john33, s tymi namyslenymi krasavicami si to lepsie ani vystihnut nemohol..tiez s nimi nemam prave najlepsie skusenosti

steffi

john33 no srsi z tvojich slov riadna nenavist voci zenam, preco taka nenavist? vies urcite pride raz den,,D,,
a stretnes tu pravu , myslim si ze nie su vsetky zeny take len ty si mal asi smolu:(((

john33

angeligue:Mam na haku vsetky zeny,aj tie,ktore sa tvaria,ze im zalezi na vnutornych vlastnostiach toho druheho a pritom sa pri prvej prilezitosti daju dokopy so svalnatym primitivom,ktory ich pouzije ako toaletny papier a potom ide za druhou,mam na haku aj tie krasavice,ktore sa tvaria,akoby im patril cely svet a svojimi pohladmi pohrdavo ponizuju vsetkych tych,ktori nie su podla ich modnych casopisov,mam na haku vsetky zeny,ktore sa pokrytecky tvaria,ze im ide o skutocnu lasku,a pritom si hladaju zazobanych muzov,ktori im daju vsetko,co budu chciet,mam na haku zeny,ktore zradzaju a podvadzaju dobrych a slusnych muzov,ktori sa snazili vo vztahu dat vsetko,ale pritom sa stali len naivnymi idiotmi,ktori verili v cistotu lasky a vernost,neverim zenam a nechcem mat s nimi uz nic spolocne.Je mi z nich nanic.

steffi

a podla mna aspon ja sice mam ale aj som chcela mat takeho cloveka po boku chapaveho a brat cloveka takeho aky je aj s dobrymi aj zlymi vlastnostami aj s dobrou aj zlou naladou:)))

angelique

John33, je to trochu pokrytecke tvrdit, ze zeny lipnu na fyzickom vzhlade. Co potom vy? Ci vam chlapom zalezi len na vnutornych vlastnostiach? A myslim si, ze co sa tohto tyka, ste na tom mozno este horsie ako my. Pretoze ste to predovsetkym vy, ktorych pritahuje u zeny hlavne krasa a to je prvy krok k tomu aby ste sa o nu zacali zaujimat, vo vacsine pripadov,.. my hladame u muza hlavne podporu, ochranu, pochopenie, inteligenciu, to je u nas zien na prvom mieste a potom pride fyzicky vzhlad. Lenze, bohuzial, u vas je to skor naopak.. a s tym manzelstvom s muzmi u ktorych sme hladali krasu ako prve.. prepac, ale to je blbost do neba volajuca. Nie ste to nahodou vy, ktori si beru zeny pre ich fyzicky vzhlad a potom sa rozchadzaju, lebo zistuju, ake mrchy si vzali? Cize predtym nez nieco napisem, tak by som nad tym na tvojom mieste trochu porozmyslala, preto to boli kraviny.

john33

Mas pravdu.To,ze zeny tvrdia,ze im na fyzickom vzhlade muza az tak nezalezi,je len taky alibizmus,aby si nemuseli priznat,ze aj ony podliehaju svojim vasnam a nechaju sa unasat leskom fyzickej pritazlivosti.Sice hladaju mileho,rodinne zalozeneho...,ale aj tak si napokon vyberu muzny typ so sebavedomym a drsnym prejavom a vymakanou postavou v posilnovni.Skoda len,ze po rokoch,ked si s nimi uziju dosytosti,sa tak skoro rozvadzaju,lebo pochopia,ze nie je vsetko len o fyzickej krase a ze ti muzi,ktorych predtym odmietli,ktori boli mozno viac citlivi a uzavreti,su ovela zodpovednejsi a vernejsi ako ti,ktori sa stale snazia pripominat,ze muzi vysli z jaskyn,a preto sa musia chovat podla svojich vzorov z praveku.

DJ HiDe

Aspon podla snov o idealnom chlapovi bab z okolia by som mohol povedat, ze zeny aspiruju povacsine za vtipnymi muzmi so svalnatou postavou, muznymi crtmi a znacne muznym hlasom s vlastnym nazorom, hodiaci sa na dlhe celodenne debaty o vsetkom, o com sa len da..nesuhlasim s nazormi niektorych bab z tejto diskusie, hlavne tykajucich sa vzhladu..nechcem byt zly, no dobre vieme, ze vzhlad je minimalne 75percent toho, s cim mozes cloveka pritiahnut..zvysok ostava inteligencii a ostatnym veciam.