Aky ma byt muz podla predstav zien?

Príspevok v téme: Aky ma byt muz podla predstav zien?
sklamany

Zaujimalo by ma,po vsetkych tych sklamaniach,ktore som musel prezit,aku maju zeny predstavu o muzovi,ktoreho by milovali a ktoreho hladaju ci uz vo svojich snoch alebo v realite.Nemyslim tym "dokonaleho" muza,lebo taky snad ani neexistuje,ale ktore vlastnosti sucasneho muza su pre zeny pritazlive,ako by sa mal spravat podla ich predstav.Dakujem vsetkym,ktori tu prispeju.

brunuska

pre Luke27 - chlap sa nikdy neda prerobit podla nasich predstav- bud ho milujes takeho aky je -alebo si najdi takeho akeho chces-toto je pravidlo-ktore je nemenne.

brunuska

pre + nie kazdy clovek je povrchny- nie kazdemu zalezi na fyz.krase- niekoho pritahuje ovela viac dusevna krasa-to co o tom cloveku vies.ale ja som divna-takze v pohode.
inak asi si nevidel/a film kraska a zviera :-)

angelique

Vcera sme sa akurat zhodli s kamaratkami, ze idealny muz je ten, ktory vie pocuvat, co zena hovori, ktory je dobry posluchac. Ked sa vie pri tom krasne pozerat do oci a zaujima ho, co zena chce, co si zela, vtedy je pre zenu pritazlivy. Dalej by mal mat aspon trochu charizma, mal by byt spolahlivy a rozumny. Zeny nemaju rady takych tych typickych dobrych chlapcekov co sa drzia maminej sukne, ale niekoho, o koho sa mozu opriet, kto ich bude ochranovat, pretoze pri takychto muzov sa citia zensky. Hlavne chlap by si nemal stale hundrat svoje, prilis analyzovat, filozofovat, taki su pre zeny nudni. Mal by mat mladeho ducha a hovorit k veci, mal by mat optimisticky pristup a nadhlad k zivotu. Ziaden suknickar ani taky, co si cielene vyhladava zeny typu barbie. Teda aspon tak si predstavujem idealneho chlapa.

zle je

zenskym sa to lahko hovori, ked muz ma o nu zaujem, stale hrozi ze bude odmietnuty...vy ste stale obletovane ako h. muchami. no co uz ale je to takkk.

+

Hlavne nepocuvaj mudrosti typu-fyzicka krasa nie je dolezita...Je a velmi!!!Clovek to ma zakodovane niekde hlboko v sebe,ze ked sa Ti niekto paci a Ty jemu mozete prezit vasnivy vztah.Ak zacnes chodit nasilu s niekym ,kto Ta ale vobec nepritahuje a pritom vsetci budu hovorit,ze ake je to dobre dievca,no uznaj...Tomuto vztahu bude chybat stava...

Luke27

Pozri sa na to takto, asi ťa sklamem no muži niesu dokonalý ale často im k dokonalosti vela nechýba. zaleži od toho akeho muža chceš, a ak ťa miluje tak si ho časom prerobíš podla vlastných predstáv, síce ostanú tam maličké nedostatky ale bude takmer dokonalý ako si chcela ty, len musí byť chápaví, ani citlivosť by mu neuškodila ale hlavne ťa musi velmi Milovať. držím palce, určite niekoho stretneš. PS: najdeš keď nebudeš hľadať, ono to príde nejako samo. No aj ty musíš tolerovať jeho záujmy a vypočuť ho. Proste treba sa rozprávať.

brunuska

moj vysneny muz? hlavne musi mat dobre srdiecko,nazory na zivot ako ja.musi dokazat milovat mna taku aka som,so vsetkym co mam,aj nemam.dobry-zenu ani kvetinou neudries.zodpovedny,musi zostat a neujst aj ked mi je tazko, nebyt so mnou len ked sa smejem,som stastna ale aj ked mi je tazko a nanic. ziadna fyz.krasa nie je absolutne dolezita-aj ked sa tomu tazko veri-u mna je to tak- musi byt dusevne krasny.myslela som si ze taky neexistuje,ale.. a vobec nemusi byt dokonaly-ani ja nie som.