DannyGirl, ja som sa po trojmesacnej kure bezbolestne zbavila bradavic. Na nohe na palci som mala vacsie hniezdo bradavic, kt som sa snazila liecit pripravkami Verumal, Kolodium a davala som si to vystrihavat na pedikure, co som po case zistila, ze to bola dobra blbost, kedze bradavica je virusove ochorenie tieto pripravky vyzieraju kozu do hlbky. Po mnohych pokusoch napr so supkou z bananu, co mi pomohlo len mierne zmensit bradavice, som zacala brat imunoglukan (hliva ustricova) a lapisovu tycinku. Tato kombinacia mi zazracne pomohla (klop-klop), ktora ma zachranila (v mojom pripade) pred strasne bolestivym laserovym zakrokom.Lapis je zazrak, kt vytvori na kozi tmavy flak, kt som tam mala cca mesiac a postupne sa olupoval pretoze funguje na principe, ze napada samotnu poskodenu kozu, cize braavicu a pod nou rastie nova zdrava koza, takze ziadne hlbkove zasahy do koze. Co ma prekvapilo, ze som si dala len jednu takuto lapisovu kuru, teda kym mi vsetka lapisom potreta koza odpadla a aj napriek tomu mi dalej bradavice same mizli. Naozaj odporucam, mne to skutocne pomohlo. Takze treba si objednat v lekarni lapis, brat tri mesiace imunoglukan PRAVIDELNE dvakrat denne a je to!!! Napis mail a poslem aj foto:-) vela zdaru:-)