zdravim vsetkych, prosim vas o radu, vytvorila sa mi na tvari nejaka bradavica,je mala, zatial, ale nevyzera to pekne.viete mi niekto poradit ako sa toho zbavit??vselico, co mate vyskusane a fungje. dakujem velmi pekne.
Bradavice, co s tym?
dakujem za rady...
15.9. som napísal ako na bradavice,ale asi sa vám to zdá príliš jednoduché aby to fungovalo,že?Tak radšej vyskúšajte dusík.
ahojte...aj mna by to zaujimalo,prosim poradte niekto od coho zmiznu bradavice???????????????????????????
D A K U J E M
Máte niekto skúsenosti so "začítavaním" bradavíc??je to taký babský recept-nad bradavicou sa s malým drievkom niečo odrieka...presný postup neviem - ja som to absolvovala ale bradavica nezmizla.Pýtam sa preto,že moja mama to absolvovala tiež a bradavica jej sama od seba za 2 mesiace uplne zmizla,nezostalo po nej ani stopy a to ju mala dosť veľkú - a keby som to sama nevidela tak ani neverím. Ale na mňa to nejak nepôsobilo.Počuli ste o tom niekto??
chcem sa Vas spytat... dost ma to trapi, lebo som predtym taky problem nemala. Mam hladku aj farebne peknu pokozku na tele ale za posledne 2 roky sa mi na bruchu objavili take akoby malinke pehy, uplne drobne ako spendlikova hlavicka a su trosku plasticke, cize nieco medzi pehou a bradavicou. Su viditelne, len ked sa na ne pozeram zblizka ale vadia mi. Neviete co by mi pomohlo? dost ma to trapi..
tak pockaj a potom uz budes mat pokoj...vela stastia prajem...aby ti to pomohlo ako mne...
jojo len na zahradke ho nemame a strasne tu leje :D tak to par dni musim odlozit :D
LEN ABY SOM NEZAKRIKLA...:0((((......