Chcela by som schudnúť do konca prázdnin ason 5 kilečiek... je to možné tak, že budem každé ráno pred raňajkami behávať 20 -30 min?
trošku som aj upravila jedálniček ale zase nie až moc...
Mohla by som to skombinovať aj s nejakými tabletkami? ? ak ano akými...
Dakujem pekne za všetky príspevky :P
A čo beh? :)
Myslim, ze karioll sa vobec nevyvysuje. No ake su este tie typy postav, ked uz si do toho zabrdla??? Asi to mas nastudovane, tak daj este nejaku.
A co ma spolocne typ postavy a odburavanie tuku?
Karioll, také si nepočula že sú rôzne typy postáv? hruška, jablko, atď.. Nevyzeráme všetci rovnako a neschudneme všetci rovnomerne zovšadiaľ. Neviem odkiaľ sa v tebe berie toľká "múdrosť", ale najprv si veci naštuduj až potom sa vyvyšuj.
no lebo s dietou nic nezmenis, treba fyzicky makat. A ze nemas pevnu volu? To ja vobec nepochopim takych ludi. Ved si rozumny clovek a ked si nieco zaumienim , tak to dosiahnem. A navyse, je rok 2009 a nikto doteraz nevynasiel nic ucinnejsie na chudnutie ako pravidelny pohyb, tak nesnaz sa vynajst nieco nove, ucinnejsie a radsej MAKAJ!!!
ja som v marci začala s dietou a s vysledkom som bola spokojna.. vtedy som mala tiež ako teraz 57 kil a zhodila som to na 55 aspon... ale trvalo t až do juna... a to už som nevladala už som bola uplne zufala :( preto som prišla sem že či by mi tu niekto nepomohol schudnuť rychlejšie... lebo tie mesiace boli pre mna triznenie :( ja nemam takui pevnu volu proste.. a teraz mam tie kila naspäť.
treba si kúpiť šport tester,v podstate najlepšia na spaľovanie je rýchla chôdza.stedovať svoju tep.frekvenciu a vtedy to bude na 100%
no tak na to si mala mysliet skor a nie teraz dva tyzdne pred konom prazdnin. Si myslis, ze lusknes prstom a hop, 5 kil dole? Lahko by si si to predstavovala, ked sa tuk na teba nabaloval niekolko mesiacov a zrazu za pol mesiaca by si ho chcela dat dole . Aaach jaj, len trpezlivost a bud na seba prisna.
mesiac? :D dovtedy sa aj zblaznim zo seba
karioll :))) ja vobec hore niesom slachovity :))), ale som napisal zilovaty (ide o dve rozdielne veci). tym som chcel napisat, ze aj ked trenujem iba spodnu cast tela, tak ide mi tuk dole aj z vrchu tela. Samozrejme, ze nedpoustim, aby som mal disbalanciu tela a v zime to dobieham.
lenustek, prvy mesiac je vzdy najtazsi, organizmus a hlavne svalstvo si zvyka na to, ze zrazu si zacala vykonavat nejaku pohybovu cinnost. A metabolizmus si tiez na to musi privyknut, ze si sa zacala hybat. Nic nejde z dna na den. Tak len pekne makaj dalej. Druh zasada: cim skor pride, tym skor odide. Tak radsej nech to trva dlhsie, ale vysledok bude viditelnejsi a trvacnejsi.
chcem velmi vydržať :( ale potrebujem niečo čo by mi pri cvičeni ešte viac pomohlo... niečo zaručene z čoho schudnem ovela ovela viac
svoju temu si sem napisala pred ani nie 10 dnami a uz chces vysledky?no tak,lenustek,vydrz