Čauko. O švédskom horkom, ako ho spomína Maria Trebenová, viem dosť, aj o jeho priaznivých účinkach. Problém, ktorý však nastáva je Slovensko - ešte som na Slovensku nezohnal pravé švédske horké, ktoré spomína Maria Treben. Keď som bol vo Viedni, skúšal som tam, no tiež mali len švédske horké, ktoré nemalo rovnaké zloženie ako píše Maria Treben, čo ma zarazilo, lebo v kihe Zdravie z Božej lekárne sa píše, že ho dostať hotové v Rakúsku ako Kleiner Schwedenbitter, ja som dokonca povedal v lekárni priamo, že Nach Maria Treben, nuž nemali. Na Slovensku som zohnal len Dr.Theiss, ktorý má dokonca pomocné látky - dihydrát sodnej soli sacharínu, čo si myslím, že švédske horké od Marie Treben nepotrebuje. A zloženie sa samozrejme nezhoduje, a to ani s ďalšími kvapkami, ktoré zohnať na SR - Hanuš, tie sú ešte horšie ako Dr.Theiss. Chcem sa teda opýtať, či niekto nevie kde ich zohnať na SR, aké máte s tým skúsenosti, či teda kupujete aj tie čo zohnať tu i napriek tomu, že to nie je švédske horké, ktoré spomína Maria Treben. Alebo prípadne či nepoznáte nejaké bylinárske predajne, kde by sa dala kúpiť zmes a naložiť si ich do liehu doma ako o tom hovorí Maria Treben. Ďakujem,
s pozdravom Lubosh z Bytče
Textová Inzercia

Doprajte si prirodzenú kompozíciu všetkých aktívnych látok v ich prirodzenej synergii.