Ahojte poznáte nejaké overené internetové stránky, kde predávajú dámske oblečenie cez net za dobré ceny?
Nakupovanie oblečenia cez internet
teraz je super vypredaj na ASOS...velmi (naozaj velmi) kvalitne veci, ziadna cina, precizne usite, strihy sadnu...
uz mam odtial 7 siat :-D...dorucuju aj na SK, do 30 eur za 3 eura, pri nakupe nad 30 eur zadarmo...co je lacnejsie nez nasa posta:-D
a este je dobry aj GEORGE a samozrejme pre syna SPORTSDIRECT...
www.asos.com
ja nakupujem už iba cez internet. poznám všetky spomínané e-shopy a pred nedávnom som objavila aj pár nových. z tohto som si minulý týždeň objednala dámsky top s potlačou: www.obchod-oblecenie.sk tak sa teším ako príde :)
Nakupujem v Bonprixe, je však pravda, že čím ďalej, tým menej...ceny a tovar majú dobrý, avšak s tými veľkosťami zavádzajú, raz mi je to isté číslo veľké, raz dobré a raz malé, keď si k cene prirátam poštovné za nákup a za vrátenie tovaru, veľmi sa to predražuje.
Ja nakupujem v www.bonprixshop.eu a maju tam dobru ponuku aj ceny. A presne Zuzi, uz sa mi raz stalo, ze som potrebovala vymenit a nemali problem.
Tiez som mala s Bonprix kedysi negativne skusenosti, ale v poslednej dobe len pozitivne. Ked nieco nesedi vymenia. A su tam aj pri niektorych tovaroch skusenosti od ludi, co sa tyka materialu, velkosti, atd.
sportdirect.com
Tu som našla peknu vestu a maju ju v troch farbach a za dobru cenu sa mi zdá :) www.pracant.org
s tým bonprixom som to počula aj ja... že posielajú úplne niečo iné, čo si človek objedná.. čo sa týka kvality a veľkosti.. ale neviem, osobnú skúsenosť s tým nemám, ešte nikdy som oblečko nekupovala cez net, inklinujem radšej ku "kamenným" obchodom, kde si môžem veci osobne vyskúšať
-odkaz odstránený- - mas tam zoznam obchodov, pekny popis a vysvetlenie vsetkeho mozneho