Nakupovanie oblečenia cez internet

Erikaczka

Já jsem zkoušela teď zoot taky. Ale na spodní prádlo chodím sem www.moje-bielizen.sk . Podle mě je ideální postup si vybrat značku, co vám sedí. A pak si ji v pohodě můžete objednávat na internetu. Hned na poprvé je to někdy těžší trefit.

Lenka Kop

Ahoj, ak hľadáte dámske oblečenie, ktoré nemá každá druha baba na ulici tak určite odporúčam divario.sk. Mne vždy veľmi ochotne poradia. Plus super ceny v pomere s kvalitou!!!

Lenka

katrinF

Ja som si kúpila zo stránky www.vyzerajkrasne.sk blúzku aj bundu, su tam velkosti univerzálne vhodné pre velkosti S, M, L ja nosím S a sadla mi, latka je z dobrého materialu, uvádzajú bavlnu a elastan, takze sa prispôsobi telu, som spokojná, vela stastia v hladaní kvalitných eshopov :)

Nikoleta01

Ja mám výborné skúsenosti s touto stránkou kuponer.sk , ktorá ponúka zľavové kupóny do rôznych e-shopov ako napr. už spomínaný Zoot či Mall, Alza, Footshop, apod ... Ak chcete teda nakupovať na týchto stránkach a ešte ušetriť navyše, odporúčam spomínaný web.

Smeja 737

Ahojte, ja nakupujem už dlhšie zo stránky www.zoot.sk a som nadmieru spokojná :) Už som si našla svoje veľkosti ktoré mi vždy padnú, a ak aj nie, nikdy problém s vrátením nebol. A navyše ešte zvyknem používať zľavy zo stránky www.kupony zdarma.sk /zoot-sk/ :) (odkaz, samozrejme, bez medzier)

Smeja 737

Ahojte, ja nakupujem už dlhšie zo stránky www.zoot.sk a som nadmieru spokojná :) Už som si našla svoje veľkosti ktoré mi vždy padnú, a ak aj nie, nikdy problém s vrátením nebol. A navyše ešte zvyknem používať zľavy zo stránky -odkaz odstránený-. :)