Zapal a hnis v zube

Príspevok v téme: Zapal a hnis v zube
Natasha1987

Ahojte, uz skor mi zubarka prevrtala plombu, lebo ma velmi bolel zub, zistila, ze je tam hnis a necha ho vraj odtekat..Mna zub nebolel, tak som s tym ani nesla, az do stvrtka :( zapchala sa mi dierka jedlom a bola som uz dvakrat cistit na pohotovosti a je to este horsie :( Mam opuchnute cele lico, zub ma boli nepricetne, vcera som mala dokonca aj zvysenu teplotu. Nerv v zube mam prestrihnuty, lebo bol uplne odumrety.. Zajtra je konecne pondelok a idem k svojej zubarke, nech mi s tym nieco urobi... Myslite si, ze mi ho vytiahne?:((( Nechcem stratit zub aj ked je to v zadu..

Monima

Alebo mu povedať, že si celý zákrok zaplatím a uvidím tu ochotu, to ma hneď zobere. Kolegova matka bola 3 mesiace v nemocnici a ležala v kóme z neliečeného vačku. Ale každopádne budem musieť asi zaklopať na iné dvere a dúfať, že mi pomôžu.

Dumb

Ahoj.

Ihlu neber,to nech ta ani nenapadne.Každopádne,navštív iného stomatológa ked to s tebou inak nerieši.Ked sa ti zapáli celé horné/dolné dasno bude už aj neskoro.

Monima

Dobrý deň, už pol roka mám vačok pod zubom, stale má tendenciu rásť, je dosť tvrdý, zubár to nejak neriešil, v máji, až keď ma začali trápiť väčšie bolesti na objednal ( až o 3 mesiace) s tým, že to treba liečiť. Tenot týždeň som až opuchla, zubár mi nechal zub otvorený, navrtal tam len malú dierku, po 3 dňoch opuch ustupil, ale hnis si stále vytláčam, mám pocit, že tá dierka je malá aby všetok hnis vyšiel von, lebo vačok pod zubom mám stále obrovsky, ako väčšia bobula hrozna, na dotyk je to bolestivé a do rána mám vždy mierny opuch. Zubár mi povedal že nemôže pre mňa viac urobiť, len mi predpísť antibiotika a mám prísť až na riadny termín v auguste. Antibiotika brať nemôžem, lebo mám po nich zdravotné komplikácie. Viete mi prosím poradiť, čo mám robiť? Či vziať dokumentáciu a ísť druhému zubárovy, alebo chytiť minimálne 7 ihlu a nasilu si to sama prepichnúť?

MaKARONY

Dobry den mal som dieru v zube zubar mi zub prevrtal zistil ze mam zapal mam opuchnutu lavu stranu lica atrosku pod okom beriem antibiotika ale opuch nechce zmiznut tak je to aj so studenym obkladom chcem sa opytat aky bude dalsi postup zubara

maruska123

preco by si nemohla ist k zubarovi ked si tehotna??

si myslis, ze pre to dieta je lepsie, ked mas ten zapal v tele? velmi zodpovedne...

paulina22

Mám bolesť zubu a vyhnisane dasne až hore na líci ked si chitim lico cítim dva hrboly mislim že je to hnis a dasen mám tak isto opuchnutu a červenú už má to boly pet dni a ku zubárovi nemôžem ísť lebo som tehotná pomôže mi nekto

Mia7

Dobry vecer! Chcela by som poprosim vsetkych, ktori s tym maju skusenosti, aby mi poradili...Asi pred tyzdnom mi zacala na pravej hornej strane rast osmicka...vytvoril sa mi hrbolcek...je to citlive len na dotyk, no najhorsie na tom je to, ze ked po tom prejdem prstom citim neprijemny zapach. Aj po umyti to nemizne.Preco?Dakujem!

RNG

Hnisanie je z roznych mikrobov. A mikroby sa daju velmi ucinne znicit iontoforezou striebra ako som sa uz predtym zmienil.