vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

InLoweee

bodocka, zuzzu: ... dnesny den, no na podiv tiez dobry :)ako sme vstali sli sme sa najest na obed, potom sme boli na izbe, a neskorr opet do auparku sa prejst (trebalo este nieco vybavit) a sli sme si aj nakupit. Akoby sa nic nedialo, normalny, kludny den, tak som rada,... no ako hovorim, stojim si za svojim, som trosku "ina" :)

bodocka

ahoj inLowe:)
keby sa ti tak podarilo to o com snivas s nim:) nebud teraz nejaka dobra na neho... nenechaj sa odradit a ked uz tak chces stale pokracovat, tak bud taka ako ti radia..odmietava:) v urcitych veciach je tvoj vztah podobny tomu mojmu predtym.. viem co je to snazit sa do poslednej chvile, detailu. je to tazke a neviem ci ten chlap ti za to stoji... tak napis teda ako to pokracuje..

InLoweee

ramirka: dakujem pekne,si zlata :) ..jasne, na 99% sa to vrati do starych kolaji, mam take tusenie, ved ho i poznam, no zatial sa "kvazi" snazi. Nerobim si nadeje, to v ziadnom pripade, ja len chcem spoznat jeho spravanie aj v takych situaciadch, ako je teraz, ked sa to snazim riesit sposobom tzv. "zrkadla" ... Kazdy den vas budem informovat ako to ide, aj o tom kedy pojdem domov. Strasne vam vsetkym dakujem za podporu :)

ramirka

inloweee na jednej strasne som rada ze si teraz spokojnejisa lebo si mi sympaticka:))
ale pozor mysim si ze to bola len nejaka slaba chvilka par dni bude lepsie a moze sa to zase dostat do starych kolaji aj ked by som ti velmi priala opak...a napriek tomu ze teraz je to trosku lepsie aj tak mala by si ist domov ved do konca prazdnin sa mozes este na par dni stavit aj v BA...ale takto by si najlepsie uvidela ako to je...

CMu_Q

ahoj moja. Len si nerob veľké nádeje, že teraz to už bude klapať. S takou povahou to nikdy nepôjde. Príď domov, porozprávame, poriešime čo sa dá, a potom uvidíš, či sa ti vôbec ozve. Už sa toľko netráp, lebo všetci tu majú pravdu, že len zbytočne si si pokazila prázdniny. A vieš, chcem ti len poradiť jedno...viem pochopiť ako ti je...je pre teba jediný. Ale na pekný vzťah potrebuješ dvoch, nie iba jedného....ten jeden môže robiť možné i nemožné a aj tak ten vzťah nie je vzťahom, ale len spolužitím....vo vašom prípade len spolubývajúci. A myslím si, že je to veľmi skoro po 3 rokoch, aby sa k tebe takto správal...čo bude, ak sa vezmete??? Bude to ešte horšie...ale to som ti už vlastne všetko vravela... mala si si odpovedať na určité otázky, ale iba ANO a NIE (neexistuje NEVIEM) Našla si v nich niečo, čo by ťa presvedčilo? Ak ešte stále premýšľaš, tak tým viac ubližuješ sama sebe. Takže....čakám ťa doma !!! :))) čo najskôr. mama

InLoweee

LU1 - nie necita, keby sa docital tak ho mozno vidim posledny kraet :D heh,... nj zmena tesiii aj mna, ale citim v kostiach, ze to je len docasne, poznam ho uz trosku,.. no uvidim dalej :)

LU1

som rád ,že sa ti darí,len som bol zvedavý :D ,taktika je výborná a máš dobrých radcov,aj bodočka aj micaa,super ,taktika zrkadlo je dobrá ,čo on to aj ty ,ale aj ten chlad účinkuje,možno ,keby si mu ukázala ,že aj ty máš iné záujmy ako pozerať, čo mu uvidíš na očiach, tak by išiel do kolien,ale inak ma to teší(nečíta ti to tu ? )aj tá jeho malá zmena.super

InLoweee

bella - no jasne, ze to budem brat s nadhladom, neverim ze by sa zmanil za tak kratku chvilu, mozno mal len fakt slabu chvilku z dosledku toho ze mu bolo zle, alebo co. A samozrejme nejavila som velky zaujem ze ideme, lemn odvetila, no vsak mozme ist, ak sa ti chce. Tak sme sli ked bol najvacsi lejak, no nevadi... V auparku sme trosku pochodili po obchodoch, nejake hrackarstva tiez, trosku pobavili na nejakych hrackach a tak, inak nic moc, nejaka velka zabava nebola,.. mne sa zdala aj tak nuda, ale aspon ta iniciativa z jeho strany ma potesila. Boli sme tam asi hodinku, dva... a sli na izbu.

bella1988

waaau tak to je ozaj pokrok tak to gratulujem ;) ale tak treba to ozaj brat s nadhladom, lebo chapes mozno mal len daku slabu chvilku alebo co tak bol k tebe mily a potom sa zas vsetko vrati do starych kolaji a bude sa k tebe spravat zle ako doteraz. lebo nechapem ze zo dna na den sa tak zmenilo jeho spravanie. mozno je daky naladovy alebo co. ako fakt to ber s nadhladom akoze nic, ze dobre zavolal ta von, tak mozte ist, ale netvar sa moc nadsene ako keby si len na to cakala. a co boli ste teda v tom auparku? a ako bolo? :)