vztah s velkym "?" ... :(

Príspevok v téme: vztah s velkym "?" ... :(
inLoweee

ani neviem ako zacat, ale viem, ze kazdy prispevok od vas by mi velmi pomohol, kazda rada, prip. vasa skusenost. mam 3rocny vztah pricom kazdy z nas studuje v inom meste /ke,Ba) Teraz prazdniny travime spolu v BA, jedine tieto dva mesiace mozme byt spolu, no priatelovi je to zrejme jedno... Jediny cas kedy sme spolu je ked ideme spat, ked rano vstavame, ked sa ideme najest, akonahle napr. prideme z obedu uteka za kamaratmi a trci pri nich niekedy az do rana (1hod.rano) Je s nimi na internete- jeho argumentom na moju zufalost z toho bolo: "ja som zvyknuty byt na internete" :( Trapi ma i to, ze cele dni hrava na tom internete poker s vlastn.prachmi, mozno i toto je pricina toho vsetkeho-zavisost, alebo co. Sem tam sa pride najest a so "zasobami" opet uteka na net. Ja uz nemozem zniest 4 steny, kamosov tu nemam nakolko ja studujem v KE, takze max. sa sem tam vyberiem do mesta prejst :( sama :( ... Nehovorim, ze je tak vzdy, boli sme 3krat v kine, resp. niekedy na nakup, ale to je vsetko... neviem co si mam o tom mysliet. On vie, ze ma to trapi, ale nic pre to neurobi... Akoby nemal zaujem nieco menit, ked mu je na nete s kamosmi a s pokrom tak fajn,... ale moja trpezlivost vrcholiii .... A par krat som aj navrhovala program, ist k vode, na kupko a tak, no stale si nasiel vyhovorku. Zajtra uz planujem ist sama na Zlate piesky, lebo sa v tej izbe zblaznim :((pre info mame obaja takmer 21r.) Poradte prosim, som tu sama a ani sa nemam s kym porozpravat o tom.... :(

kellysa

No precitala som si par prispevkov dozadu.... Mne to pripada tak, ze predtym na teba sral bez servitky a drzo, a teraz na teba serie rovnako, ale uz so servitkou a milo...Neviem, nechapem, ako ti to moze stacit. Toto nazyvas zmena? A k lepsiemu? Ved je to ta ista utopia. Ty sa tesis z jedneho pohladenia a toho, ze sa ta opyta na to, ci na teba opat moze srat?? Akoze sorry, ale pohladenia su hadam samozrejmost, nema to pre teba byt sviatok. A prechadzky v auparku?? To je vsetko? no to teda WOW...Prepac, ale stracas zbytocne svoj cas. On sa mozno zlakol, ze pride o to pohodlie, ze mu navaris, upraces, operies, a tak teraz seka dobrotu, ale si mu LAHOSTAJNA. Toto laska z jeho strany nie je.

InLoweee

...mam pre vas dalsiu novinku: boli sme na izbe, na internete, ako nizsie pisem a rozhodol sa ze by siel mrknut ku kamosovi. Inokedy mi to len oznamil, no teraz sa normalne opytal ze: "mojko mozem skoccit pozriet kamosa na chvilku?" A ja ze ved jasne kludne chod, ...on: isto? ja: jj isto :) som sa usmiala, hned na to mu volal ze pride .- taka som bola zaskocena ze sa ma to predtym opytal! to sa ece nikdy nestalo... k tomu este ked odchadzal tak ma pobozkal, klaasne ... ze ja normalne nemam vysvetlenia na to vsetko,... ja len stale cakam kedy ho to prestane bavit byt ku mne dobry,ako teraz. Lebo pochybujem ze by ho nieco osvietilo a od isteho dna by bol uz len ako anjelik (ako teraz provizorne)...

InLoweee

dionee - no to sa praveze nechcem pytat (vediet by som to aj chcela, ale pripada mi cudne pytat sa ho preco sa teraz zmenil k lepsiemu)...Dnes este neviem teraz sme nedavno prisli z obeda, sme trosku na nete a este nevieme co budeme robit. Rano som sa takisto prebudila na hladenie mojej tvare :) ... cudne od neho,...ale som zvedava ako sa to bude vyvijat :)

InLoweee

dionee - vies, my sa o tom bavime ked ten problem vznikne a nie o tyzden, resp. par dni po nom- Je pravda, ze niekedy sa nechce bavit vobec, ale niekedy je aspon vidiet snahu. Terraz ked je to kvazi ok, tak nic neriesime... Aj ked on vie, povedala som mu, ze problemy by sa mali vyjasnit a nie nechat ich len tak bez riesenia, kompromisu,....