kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
jednoocko precotaj si moj prispevok 18.8.2009 o 10:23,tam som napisala miery po prvom vodnom dni,aj na zaciatku diety :D
prvy den za mnou, totalne bez prehreskov, som na seba hrda :) na ranajky som mala mensi strapec hrozna, na obed zeleninove ratatuille s mozzarelov, a na veceru sa mi uz neuslo, tak zeleninovy salat a k tomu rozne druhy syra :) medzi obedom a vecerou som si dala dve bobule hrozne a poobede jednu malu kavu so smotanou ( ved ked mliecne vyrobky dnes papam tak ta smotanka trosku neuskodi snad, nie? ) :)
sajfina dakujem, a chcela yb som sa ta este spytat ze kolko si schudla cm, pripadne aks a nemerias ake cislo oblecenia si nosila pred tym a ake teraz :)
toccara myslímže by to mohlo byť,aj keď by sa malo jesť 3x do dňa,ale to nevadí až tak myslím,ale zásadná chyba v 1.deň najprv si mala vajcia a potom jogurt,ale miesat bielkoviny,to nemozes,ostatné dni v pohode,ale v UH si dopraj aj to sladké,ak mas rada,aby ti potom nechybalo a tu kocku cokoladky
asd syrokrém v UH v ziadnom prípade,to je totalna bielkovina!
jednoocko vitam ta,dufam,ze sa ti dari v 1.deň :)
Všetkym drzim palce!:D
achh som sa preklikla..no nic pisem tu..
1.den do 12tej 2 jablka Po 12tej zeleninovy salat
Po 16tej volske oko z 2 vajicok a pol krajca chleba(nie celozrnny lebo som brigadovala v pekarni a mam k nemu odpor:()
O 18tej jogurt, 3 platky syra
2.den do 2tej 2 jablka
Po 12tej zeleninovy salatik(stale ine ingrediencie)
Po 16tej sosovicovy privarok
A vecer zjem co ostalo zo sosovicoveho privarku
3. rano zase 2 jablka
Zase salat
Po 16tej po prichode z roboty cestoviny mnamky stiplave, vecer nic
4. cely den ovocie, zelenina....
Dnes som mala 1 jabko a 1 banan, a sa pripravujem sa syrovy salatik
Podla vas to robim dobreee????
Ahooojte kočky, no chodim na tuto stranku uz vyse pol roka, a kedze mi nic nepomaha(kalanetika mi znizila vahu ale malo:() a uz ma to nastvalo tak na mesiac som sekla aj s dietami aj s cvicenim, cakalo ma neprijemne prekvapenie:(67kg:(((( tak som sa rozhodla pre 90ku, uz 5ty den sa drzim:)No kedze chodim do roboty a nemam tu moznost varit, a v restikach co mame blizko nemame take ponuky aby som sa mohla riadit 90dnovkou, napisem Vam ako som to robila ja:
baby možem v sacharidovy den si dat na obed cestoviny zo syrokremom??
paani, takze po dlhsom case soms a odhodlala ist na tuto dietu, dufam ze mi to pojde dobre, sajfina- si rpe mna strasne velka inspiracia a motivacia, dufam ze aj mne sa podari to co tebe :) zajtra mam prvy den teda bielkoviny, ja dufam ze nezhresim, chcem byt predsa pekne stihla... pre info vyska 169 a vaha 69, chcela by som tak na 60 ist :)
ach helus, tak to ti nezavidim tie vysetrenia (sondu poznam - bola som 2x a uz nikdy viac... a vysetrenie hrubeho creva - no bola som raz a stacilo, ja som vsak narkozu nemala, myslim, ze hovorime o tom istom vysetreni). ak mas malo zeleza, tak nechcela si skusit nejake vitaminove a ine doplnky? napr. mne teraz par krat doktorka povedala, ze mi chyba draslik a B-cko. tak som si kupila B-komplex a draslik si dodavam v potravinach (napr. paradajkova stava, ktoru moc nemusim, ale pomaha). to zelezo viem, ze je aj v doplnkoch.
vdf: no na vahe som moc neschudla, ale v cm idem dole - citim to na obleceni.
ahojte, poslali yb ste mi neikto tuto dietu na ginger@orangemail.sk ???prosiiiim
no čo baby kolko ste už schudli?? ja by som chcela 8kg za aky cas by to mohlo byt dole?