kto sa prida?
90 dnovka od 27.7.
hehe ja som včera mala vitamíny a večer som zožrala pol krabice bonboniery modre z neba,ale nedalo sa odolat,stale tento uz posledny,tento uz posledny a dalsi a dalsi :D ale nevadi,prekusnem to,ale chudnutie sa mi celkom zastavilo,mam 58,5kg-59kg ako kedy,ale nevadi,je to len 42. den,tak do 90-teho casu na chudnutie dost :D
vcera som bola na svadbe a mala som mat bielkovinovy den, ale totalne som to zborala. totizto zacalo to tak:
doobeda sme sli na navstevu k maminej sestre, ta mala slavnostnejsi obed (kuraci rezen a zemiaky s uhorkovym salatom + predtym vino). to by som to brala este v pohode, ale cele som nezjedla lebo fakt som nevladala. no a vecer som zjedla len 1 kolacik na svadbe a polievku+2. jedlo (ryza, hranolky, kuracie masko, zeleninova obloha). no a popritom som vypila na svadbe pripitok a uz len vodu, lebo s alkoholom som to moc prehnat nechcela. takze teraz sa posnazim bez prehreskov. ale vcera fakt sa nedalo. a na dalsiu svadbu idem o mesiac.... dobre ne? ajajaj...
no ako som dufala ze ziaden rpehresok nebude, tak vcera som bola s kamoskami vonku a som si dala ladovu kavu , kde bolo aj mlieko a slahacka :( ale dnes som mala aj tak o pol kila menej, hehe :) dnes si robim cestovinky s paradajkami adanasom olivami a sampinonmi :) tesim sa na zakusok vecer, ale by ma zaujimalo aky " velky" by ten zakusok mal byt, popr kolko ho mozem zjest a tak :D... zajra mam vitaminovy den, a tiez by ma zaujimalo e ci mozem jest taky suseny mix z obchodu, su tam banany, hrozienka figy, rozne orechy a tak, a ze ci mozem pit paradajkovu stavu, ktore sa predava v krabici, vyzera ako pretlak a je hustejsia, ja to strasne milujem, riedim si to vodou, ale no neviem...niekde som citala ze take stavy (aj ked toto nie je original vytlacena z odstavovaca) sa pocitaju za jedlo, tak neviem, co myslite?
toccara: ale nemaju sa miesat rozne druhy bielkovin...takze ked papas na obed jogurt, tak aj na veceru jogurt, ked na obed vajicka aj na vecer vajicka... :)
ja mam dnes skorby, a na stole plnu misku oblatok opavia....mnam, neskutocne ich milujem ale zatial statne odolavam :) vzdy ked mam na ne chyti chut tak raz za pol hodinku si spomeniem na sajfinu kolko schudla :) a ved vydrzim do zajtra, zajtra budem mat na veceru kolacik takze ... :)
sajfina-preco nemozem mat jogurt po vajickach?ved aj jogurt su bielkoviny, a tu cokoladku som si nedala, no sice mam cokoladu rada ale neviem...neako ma to nelaka...ani mi to nechyba:)))
Dneska mam skrobovy den, som mala 1 jabko a caka ma ryza s hubovou omackou, to je dobre nie?huby sa mozu papat v skrobovy den vsak?achh uz skoro tyzden som vydrzala, a snazim sa nepostavit na vahu ani nemerat miery po case dufam ze ma uz vaha potesi :)))
sisa3- herbalife= somarina :)
dnes som mala na ranajky dve nektarinky a na obed zemiaky a karfiol :) mnamky... :) akurat som prekvapena, dnes som dostala menzes, a vobec som nemala ziadne chutky, a ani nemam :) ale ved nestazujem sa :)
Ahoj Majka verim,ze sa dobre zabavis,a vaha ti pojde dole pomly ale iste uzij si ja mam stale rovnako zajtra sa vazim,tak uvidim.
ja som dnes mala uhlohydratovy den (iny som dnes nemohla dat, lebo sme ho mali cela rodina. no a zajtra idem na svadbu, tak budu bielkoviny a potom nabehnem na normalne dalsi den. ja viem, ze teraz dni mixujem jak mi pride, ale podstatne je ze zatial dni nekombinujem, co ani nesmiem. kolace sa budem snazit nepapat a radsej budem cely vecer tancovat :o)