90 dnovka od 27.7.

sajfina

hehe ja som včera mala vitamíny a večer som zožrala pol krabice bonboniery modre z neba,ale nedalo sa odolat,stale tento uz posledny,tento uz posledny a dalsi a dalsi :D ale nevadi,prekusnem to,ale chudnutie sa mi celkom zastavilo,mam 58,5kg-59kg ako kedy,ale nevadi,je to len 42. den,tak do 90-teho casu na chudnutie dost :D

majka__

vcera som bola na svadbe a mala som mat bielkovinovy den, ale totalne som to zborala. totizto zacalo to tak:

doobeda sme sli na navstevu k maminej sestre, ta mala slavnostnejsi obed (kuraci rezen a zemiaky s uhorkovym salatom + predtym vino). to by som to brala este v pohode, ale cele som nezjedla lebo fakt som nevladala. no a vecer som zjedla len 1 kolacik na svadbe a polievku+2. jedlo (ryza, hranolky, kuracie masko, zeleninova obloha). no a popritom som vypila na svadbe pripitok a uz len vodu, lebo s alkoholom som to moc prehnat nechcela. takze teraz sa posnazim bez prehreskov. ale vcera fakt sa nedalo. a na dalsiu svadbu idem o mesiac.... dobre ne? ajajaj...

jednoočko

no ako som dufala ze ziaden rpehresok nebude, tak vcera som bola s kamoskami vonku a som si dala ladovu kavu , kde bolo aj mlieko a slahacka :( ale dnes som mala aj tak o pol kila menej, hehe :) dnes si robim cestovinky s paradajkami adanasom olivami a sampinonmi :) tesim sa na zakusok vecer, ale by ma zaujimalo aky " velky" by ten zakusok mal byt, popr kolko ho mozem zjest a tak :D... zajra mam vitaminovy den, a tiez by ma zaujimalo e ci mozem jest taky suseny mix z obchodu, su tam banany, hrozienka figy, rozne orechy a tak, a ze ci mozem pit paradajkovu stavu, ktore sa predava v krabici, vyzera ako pretlak a je hustejsia, ja to strasne milujem, riedim si to vodou, ale no neviem...niekde som citala ze take stavy (aj ked toto nie je original vytlacena z odstavovaca) sa pocitaju za jedlo, tak neviem, co myslite?

jednoočko

toccara: ale nemaju sa miesat rozne druhy bielkovin...takze ked papas na obed jogurt, tak aj na veceru jogurt, ked na obed vajicka aj na vecer vajicka... :)

ja mam dnes skorby, a na stole plnu misku oblatok opavia....mnam, neskutocne ich milujem ale zatial statne odolavam :) vzdy ked mam na ne chyti chut tak raz za pol hodinku si spomeniem na sajfinu kolko schudla :) a ved vydrzim do zajtra, zajtra budem mat na veceru kolacik takze ... :)

toccara

Dievcata, na bielkovinovy den, mam ju v utorok by som chcela urobit tvarohove gulocky, ide do toho :vajce, krupica tvaroh a muka je to dobre????

toccara

sajfina-preco nemozem mat jogurt po vajickach?ved aj jogurt su bielkoviny, a tu cokoladku som si nedala, no sice mam cokoladu rada ale neviem...neako ma to nelaka...ani mi to nechyba:)))
Dneska mam skrobovy den, som mala 1 jabko a caka ma ryza s hubovou omackou, to je dobre nie?huby sa mozu papat v skrobovy den vsak?achh uz skoro tyzden som vydrzala, a snazim sa nepostavit na vahu ani nemerat miery po case dufam ze ma uz vaha potesi :)))

jednoočko

sisa3- herbalife= somarina :)

dnes som mala na ranajky dve nektarinky a na obed zemiaky a karfiol :) mnamky... :) akurat som prekvapena, dnes som dostala menzes, a vobec som nemala ziadne chutky, a ani nemam :) ale ved nestazujem sa :)

Helus

Ahoj Majka verim,ze sa dobre zabavis,a vaha ti pojde dole pomly ale iste uzij si ja mam stale rovnako zajtra sa vazim,tak uvidim.

sisa3

ahojte jednoduchsie to ide s herbalife, schudla som 7 kil za 2 mesiace a citim sa skvelo, momentalne sa chystam objednat 3 davku a nelutuje, ak ma niekto zaujem pomozem mu zohnat produkty o nieco lacnejsie
kasska@centrum.sk

majka__

ja som dnes mala uhlohydratovy den (iny som dnes nemohla dat, lebo sme ho mali cela rodina. no a zajtra idem na svadbu, tak budu bielkoviny a potom nabehnem na normalne dalsi den. ja viem, ze teraz dni mixujem jak mi pride, ale podstatne je ze zatial dni nekombinujem, co ani nesmiem. kolace sa budem snazit nepapat a radsej budem cely vecer tancovat :o)