Chcel by som sa spýtať , má niekto skúsenosť s prácou letušky/stewarda ? Napríklad aj či treba na to niaku vysokú školu . Viem , že sa robí kurz tam by som chcel vedieť ako prebieha a čo sa tam robí . Budem rád ak mi odpíšete :-) .
steward/letuška
dobra vila. a tebe som poslala mail. aj ked aj tu je ten link...
Bibba, dik za mail :). Tuto ponuku som inac videla aj na profesia.sk, ale tak neviem, ci by som si trufala :-P. Skor nie, ako ano. Pre Stredny vychod...no neviem, neviem...Este by sme lietali nejakym Syria airlines, alebo ani neviem, ky fras tam maju :D.
Boeing, ano, ten pribeh poznam, tiez ho ukazovali v tej serii Seconds from Disasters.
Avsak, tamtie vacsie stroje su stale budovane bezpecnejsie (v nizkonakladovkach sa castejsie nachadza VELKY pocet falosnych suciastok z cierneho trhu). Tie sa asi podostavaju na hocijake lietadla a castokrat to ma fatalne nasledky.
Vies, to je to, ze ja uz moc nemam casu brat rychlokurzy a venovat tomu vsetok cas.
V auguste mam poslednu statnicu (koncim bakalarsky stupen), na Mgr dalej uz nechcem ist, chcela by som ist pracovat. Neviem ani, ci si nieco tuna najdem, je to pekelne tazke. A popritom by som mozno studovala nemcinu, jezisi, ja neviem...keby mi tu tak do ruk padla nejaka praca :(, bolo by to vyriesene, len ja ani neviem, co so mnou bude, tolko ma to uz zerie... Snaziva som, ambiciozna tiez, len proste mi nesadne hocijaka praca, tak to je. Fakt by som scvokla!!
A mam 23 inac (pomaly do srotu, tak chapes uz nemam moc casu...davam tomu tak 2-3 roky, ak dovtedy nic, tak aspon tebe budem drzat palce :-P )
No vsak len kliknes na ten odkaz , ono ti to neukaze tu na stranke cely odkaz .
Pomaly zacinam lutovat , ze som si vybral Taliancinu ako Nemcinu .
Boeing, ako si to nasiel? takze si nakoniec nasiel ten inzerat.. no ano, tu beru akurat len zeny... ale w inych spolocnostiach beru aj chalanow... takze neboj. to som xcela pre dobru vilu :)
Bibba, kolko mas inac rokov, ak sa smiem spytat?
konvalinka_n@centrum.sk
wooow - 2000-2500 usd , oslobodeny od dani . Inak na tom nazvime to inzerate citam , ze beru len Zeny . Vacsi zaujem je o letusky ako o Stewardov ? Inak som z Okolia Nitry .
ozaj odkial ste ludia, Boeing a dobra vila?
dobra vila - mohol by som sa ta spytat , kolko mas rokov ? Co keby si skusila niaky rychlokurz nemciny , kde by si sa ju naozaj kazdy den drtila . Mozno by si sa ju anauzila skor ako myslis a hlavne aby si mala s kym komunikovat .
Inak k padom lietadla je to dost zaujimave , napriklad lietadla z Air France padaju celkom casto , teraz ten Airbus , pred tym to bol dalsi Airbus , napriklad aj Cocncorde ktory v roku 2001 spadol bol z Air France aj ked (neviem ci to vies) to nebola chyba v lietadle , ale lietadlo poskodil niaky kus z ineho lietadla , prepichla sa guma a bla bla .
Cital som vyjadrenia SVK pilota a ten tvrdil , ze by do lietadla niekde v Azerbajdzane nenasadol .
Inak k praci pilota je tu zaujimavy clanok , aj ked je to z Ciech , urcite sa to tyka aj Slovenska : www.outsidermedia.cz
ale daj mi swoj e-mail, ak xces, nieco ti poslem