Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

steward/letuška

Cabin...Crew

British Airways-je na tom teraz zle,odmieta vyplatiť svojich zamestnancov a oni budú robiť ale zadarmo...len za Ďakujem

Cabin...Crew

Skús spoločnosti -
* Aer Lingus -
sk.wikipedia.org
www.aerlingus.com
* Ryanair -
sk.wikipedia.org
www.ryanair.com

* České aerolinie -
www.csa.cz

Mám o niečo viac ako TY (mám 20r) a môj plán je ísť do týchto leteckých spoločností :)

rika,rika

bibbka,
ty musíš byť strašne dobrý človek. želám ti do života iba všetko pekné a dobré :)
a aby som nezabudla---ĎAKUJEM za názor

07natuska

ahojte viete poradit na ake aerolinky sa mam obratit so ziadostou bo skyeurpe robi nabor az buduci rok a ryanair je velmi ale velmi nespolahliva dakujem velmi by ste mi pommohli?)

Boeing

Ono by som povedal , ked pracujes ako casnicka je ovela viac stereotypné ako letuška . Každé ráno vstávaš do roboty , kde makáš od rána do večera za minimálny plat a toto robíš každý deň , volná ani nemáš , a ak hej tak sú neplatené . Za letušku/stewarda ti zaplatia 3-5 krát toľko ako časníčke , pri tom cestuješ a máš rôzne iné výhody .

rika,rika

pre bibbku :
mám svoju dcerku nadovšetko rada :)
som na ňu pyšná,viem,čo si prežila pri konkurze a potom na školeniach ---teda výcviku...je to drina,aj keď ľudia si myslia,že dostať sa k tejto práci je iba lusknutím prstov---a sú tam. to je hrozne velký omyl.
čo sa týka závisti ? ludia závidia...
by ste sa divili ako !!!
prvé,čo sa jej spýtajú je KOLKO MA PLAT,nie to,či je to náročné...
prajem vám všetkým pekný deň :)

sway

Ja vam sem este prispejem buduci letusiaci:-)Ked som skoncila strednu,tiez som chcela byt letuskou,ale to som nevedela,co ta praca obnasa.Mala som podobny nazor ako boeing "Mňa láka taká trošku iná , adrenalínová práca a to steward/letuška podla mňa je ."Bola som na konkurzoch Air Slovakia a posielala som is prihlasku aj do CSA(z CSA sa ozvali po pol roku,ked mali konkurz a ja som ten mail presvihla).Potom som dostala pracu,kde som tiez vela lietala cca 2x za mesiac a zistila som,ze nenavidim letiska a lietanie a ze praca letusky je velmi jednotvarna a nudna,za tu dobu co ja som pocas letu aspon spala,ona behala s vozikom a roznasala jedlo.Jednoducho som stratila iluzie,ze je pekne lietat do cudzich krajin a byt zato este platena.Ono je to naozaj narocne sama viem,ked jeden den letim a druhy den spat a ziaden adrenalin v tom nevidim,mozno taky isty ako v praci casnicky:-))Tolko odo mna,to bolo venovane skor boeingu,nech si radsej vyberie poriadnu vysku a da si dajme tomu po strednej rok dva pauzu-na splnenie sna,vyskusa ake je to byt letusiakom a radsej nech dostuduje nieco normalne..