Chcel by som sa spýtať , má niekto skúsenosť s prácou letušky/stewarda ? Napríklad aj či treba na to niaku vysokú školu . Viem , že sa robí kurz tam by som chcel vedieť ako prebieha a čo sa tam robí . Budem rád ak mi odpíšete :-) .
steward/letuška
Diiik , ak bude cas pozriem , problemom moze byt Anglina , rozumiem len minimum .
aha, vela by som chcela, aby to sem nahodilo priame linky :-/
takze to pridali uzivatelia:
- AirCrashInvestigate
- AirCrashMayday
- Arenaskies
Nahod ich normalne do vyhladavaca, alebo normalne napis youtube.com za tym lomene lomitko - /user/arenaskies...napriklad...
jj, satelit. Pockaj, pozri si tieto YT kanaly, tam ich najdes.
www.youtube.com
www.youtube.com
www.youtube.com
Oni sem dali vlastne vsetko, co zatial bezalo v TV.
dobra vila - ten kanal nemam , asi mas satelit , vsak ? Ja nemam .
Videla si ten dokument , kde sa zrazili 2 boeingi ? Brrr !!!!!
dobra vila. o tie jazyky sa nebojim. okrem slowenciny wiem dwa. sak uwidiiiiime co bude ked bude... naco howorit teraz
meryanne654, nesmut! Ak mas fakt tak plynulu anglictinu, ako tam vyzadovali (pretoze som ten zivotopis nasla aj anglicky a tam to priam zdoraznovali ze PLYNULA pisomna, aj hovorova atd), tak si najdes v pohode aj ine, alebo popripade priamo posles nejakej spolocnosti.
merryanne, urcite to nebola posledna prilezitost
meryanne654 - to nasere .-( .
Bibba, nad tym sa netrap, vravim, ze aj mna v auguste caka statnica :-P. My traja by sme fakt mali nejako na tie jazyky vsadit co najskor. Boeing, tebe je najlepsie, ty mas este spustu casu, musis na sebe makat, aby sa z teba stal borec :D.
Bibba, hej, KN je prave nefalsovane Komarno city! :D
Boeing, tie letecky nehody zvyknu ist na National Geographic, tusim (ja to mam pod 24 channelom, ale tusim je to national :D ). Donedavna to chodilo kazdy pondelok o 22-tej, neviem, ci to odvtedy nezmenili, zvyknu to pravidelne po nejakom case prehodit.
Ale tie videa sa daju pozriet (cele casti!) aj na youtube. Popripade, ak to nenajdes, a chces, tak ti poslem mena tych uzivatelov, ktori to popridavali.
inzeraz na avize aj profesii je uz neplatny...stiahli ho pretoze pocet bol naplneny...nestihla som:(((( zajtra som tam chcela posielat uz ziadost aj fotku:(((((toto si budem do konca zivota vycitat...a mamku zajtra slak trafi ked zisti ze som to nestihla...