Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

steward/letuška

bibba

Boeing, mne sa tiez welmi pozdawal. ale citala som si spowed wiacerych babach a totalne nadawali nato... strasne ma to odradilo. a pritom ryanair tu je taky ako keby najwiac dostupny ...

Boeing

Ja by som nezufal . Nie je napisane , ze musis ist ked ti je 23 . Ak to budes chciet trebars sa ti to oplati aj ked budes mat 30 !! Moc polemizujem . Inak co hovorite na ten raynair ? Mne sa to najprv pozdavalo , ale zistil som , ze zavadzaju :oo( .

bibba

boeing, ano to mi je jasne. ja som to myslela tak ze beru do 35. ze ta nezoberu proste na konkurz ak si starsi, ale ak u nich pracujes ti nepowedia w 40tke dakujeme, dowidenia... :D

Boeing

Ono mas urcity vekovy limit . Naprikald v tom raynairi to bolo tusim do 34 alebo 35 rokov . Je to asi tak , ako to tu uz niekto pisal , ze to nemas pracu len do tych 35 rokov , ale preto beru mladsie , aby ich zaskolili . Takze ty mas este celych 12 rokov :-) aby si sa mohla stat letuskov , trebars aj do dochodku .

Inak tie dokumenty o leteckych havariach na akom programe pozeras ? Davaju to pravidelne to jest napriklad raz za mesiac(za urcity cas?) ?

Pred par dnami asi na CT siel dokument volalo sa to chlapec v kokpite a bolo to o nehode Airbusu . Videl som vsak len poslednych 20 minut . Ale na Intrenete(po Anglicky) je takych dokumentov habadej , a zvycajne nie je porucha v lietadle :oo( .

dobra vila

Bibba, ty si studentka inac? Alebo co robis?
Ja som z KN inac, a ty?
Tak pod, raz sa pokusime spolu o ten konkurz :-P. Este sa mozno aj dostaneme na jednu palubu :D