steward/letuška

bibba

dobra vila, to je prawda, ja som si tiez wsimla, ze lietadla padaju w poslednej dobe z oblohy jak hrusky zo stromow, ale to by sme ani autom nemohli cestowat, keby sme sa zaoberali len hawariami...

dobra vila

Sway, iiiha, to je dobre, fakt som si nebola ista, ci u nas take nieco je... Skoda len, ze naozaj plati to, ze peniaze vladnu svetu... Tie peniaze su pekna palka co na to treba :-O. Dobre sa maju zbohatlici, lahsie sa im startuje do zivota, len je trocha nefer, ze tu pracu by mozno niekto robil celou dusou a srdcom, iba mu chybaju financie, smola.

Bibba, ja som chcela byt letuska, ale pomaly to uz vzdavam. Bohuzial, neviem nemecky a chcela som spolocnost ako Austrian alebo Lufthansa.
Nie som moc do nizkonakladoviek, vies, pravidelne sledujem program ako Seconds from Distasters alebo Mayday o leteckych nehodach, a tie prave dosvedcuju (ba aj tvrdia), ze nikdy nevies, kde nizkonakladovky setria (preto s nimi moc ani nechcem lietat!). Radsej si priplatim. Nevravim, ze sa to nemoze stat aj lepsie spolocnosti (vid AirFrance), ale pravdepodobnejsie je to u nizkonakladoviek. Tak teda neviem, pochybujem, ze tu nemcinu sa tu nadupem za napriklad...2 rocky... Zaklady by som si musela polozit urcite tu, lebo bez jazyka sa nikam nehnem... To je to, ze viem nejake veci aj z rustiny, spanielciny, minimum z tej nemciny, ale tak...vies, to nestaci. Na dobrej urovni viem tak akurant anglictinu a madarcinu (ak neratam slovencinu), takze asi tolko :(.