Čudný výrastok na konečníku

Príspevok v téme: Čudný výrastok na konečníku
12345

Chcel by som sa opytat ci to moze by zlata zila,ked sa mi asi pred rokom urobil taky vyrastok pri konecniku,ktory ma rozmery asi 0,5*0,5 mm,a vyzera asi ako fazula,alebo co,no proste vychadza to z tela ako bradavica,alebo tak nejako.vobec to neboli ani na dotyk ani to nekrvaca...a hanbim a zaroven aj bojim sa s tym ist k lekarovi,a ani neviem ku ktoremu by som mal zajst...ci k normalnemu,alebo urologovi,...pri stolici problemy nemam.

BLAvak 960125

Ahoj
Uz dlhšiu dobu ako som písal dávnejšie sa mi spravila na anali taká ako keby bradavica alebo vyrástok po nejakom čase sa spravila aj druha, a su vacsie .... Su len dve ,nepravidelný tvar a na špičke su do žltej farby ..
Neviete náhodou co by to mohlo byt ?
Heneroidy to nie su ...
Viem ze mam ísť ku doktorovy len nejako nestíham ... Preto chcem ci by ste mi vedeli poradiť ...

Blavak960125

Dobrý den , pred nedávnom sa mi spravil na anali taky vyrastok.. Neboli ani nic ....
Dnes som si nahmatal druhu ... Obe su na dotyk "dostupné" a cítiť ich ked ich chytím ...
Môžete mi poradiť o co ide ?
Hemeroidy vyzerajú inak co som sa dozvedel z internetu .
Ďakujem

Veeera

Všetké výrastky treba ukázat lekárovi aby nebolo neskoro a pre naše ukludnenie. Môže ist o banálnu vec ale môže to byt aj velmi vážne. Gastroenterolog už vie presne ako na to .

123456789

dobry den mam taky problem minuly tyžden som mala tvrdu stolicu až ma rezalo kym vyšla ale asi tak o 2 dni som sa večer zobudila na to že mi niečo zavadza na konečniku.myslela som ze je to ešte stolica aj ked som sa bola umyt tak som sla ešte raz ale rano mi to nedalo tak som sa pozrela do zrkadla a mam tam takako vredik ale tak to vyzera ako zrazenakrv..možte miporadit čo to može byt:vopred dakujem

1111111

Dobry den ja mavam tieto problemy od 1 rocnika na strednej skole krvacanie bolo ptm bol klud po par mesiacoch recidiva ptm zasa klud a tak teraz mam 20 a krvacanie mam od zimy... lekar mi vzdy povedal ze mam pri konecniku trhlinku kt. sa tvrdou stolicou zvecsuje ze sa to da liecit ale aj chirurgicky odstranit ale nikdy som si to nedala ...vtedy mi robili aj to vysetrenie a trhlinka sa potvrdila aleodvtedy presli 4 roky a mne sa to stale vracia ked citam tieto vselijake clanky bojim sa ze ak pojdem k lekarovi zistia mi rakovinu hrubeho creva....

Jaaaaaa

Ok, tak potom je to asi aj aj...lebo ho nahmatam ako vyrastok a ked ho vidím v zrkadle je to koža pripomína mi steak(maso)az nato ze nekrvaca.TAk ak asi sme sa nepochopili...HPV je vírus Ten je zaradený kde potom do výrastku či živého masa? Koniec koncov tento problém má kopec z nás...delphia si doktorka?Súdim to z toho ako píšeš...dakujem za radu.

J111

Moj nevlastny otec bol na takej operacii, bol zaveseny a nohy musel mat uplne roztiahnute a tak ho operovali. No, hruza.