Udrel ma

Príspevok v téme: Udrel ma
tina20

Som z toho v soku...vcera sme sa s priatelom pohadali,uplne pre blbost,ale on sa nejako prilis rozohnil. Povedal mi,ze do nho rypem,ze nech idem do p...a ze ked neprestanem,tak tak mi streli. Tak som otvorila usta,chcela som sa ho opytat,ze preco je taky vytoceny..nestihla som. Fakt mi vylepil. Potom som uz nedokazala nic povedat.Rozplakala som sa a utiekla som domov. Odvtedy mi volal, pise mi,ze to tak nemyslel..a.le nedvihla som mu ani neodpisala. Co mam robit? Odpustaju sa take veci? Mam 20,on 28. sme spolu 1,5roka.

tina20

Pochytili sme sa pre to,ze on je advokat a mam aj kamarata pravnika a oni dvaja mali na rovnaku vec rozny nazor. Ja som mu hovorila,ze co si o tom mysli ten moj kamarat a on na mna vybafol,ze to cosi mysli,ze je blbost. Ze on je advokat a on sa v tom vyzna, ze nech mu nekecam do roboty ked sa tomu ani ja nerozumiem. A ja na to,ze len som ti chcela povedat,co na to vravia iny odbornici. A strhla sa hadka...len som sa mu snazila otvorit oci,ze existuju viacere nazory a moznosti a on vzdy to iste dookola,ze on ma pravdu, ze ho rozculuje ked sa starama do niecoho comu nerozumiem...tak som mu povedala,ze je namysleny a zadubeny,ze nechce pocut iny nazor.....a pokracovaie uz poznate..

tina20

Len som sa ho chcela opytat,ze preco sa tak rozohnil...fakt sme sa nehadali pre nic dolezite...zacala to roznymi nazormi a uz sme sa prepracovali k hadke...

tibike81

hanbu robí svojmu rodu už len výčitkami (čo je ešte soft) a krikom; fyzické násilie s tým spojené je drsné. je tu toho dnes viac, asi je priveľmi horúco. bežte radšej všetci na kúpaliská.

bibba

ja si nexcem zastawat ziadneho chalana co wie bit babu, ale powedzme si to otworene ze podaktore baby tak prowokuju ze sa necudujem... ked jedna facka skludni tak... stawa sa, no boze... ale chapem ze si nasrata a newiem ani ci si tak wyskakowala... museli by sme widiet celu situation...

tina20

No hej,ja si tiez myslim,ze ked sa to stalo raz,tak ze vacsinou sa to zopakuje. Ale ozaj ho mam rada. Viem,ze je vybusny,ale netusila som,ze az takto. Dofrasa,neviem co mam robit.

doubledog

zalezi od toho, do akej miery ti to vadi
ale inak, on ta predtym varoval, ze mas prestat
neprestala si, takze si si to vlastne vypytala

kazdopadne, chlap zenu nesmie nikdy bit ani udriet

alzbee

Toto by som as naozaj neodpustila...vo vztahu by facky lietat nemali-ci uz zena muzovi alebo muz zene...nasilie by tam nemalo byt...ja by som cloveka nedokazala udriet-jedine v sebaobrane, ale inak nie...

AdamKrt

Vacsinou, kto nieco take urobi, tak sa to opakuje. Ak mu chces dat sancu, tak iba jednu a ak to urobi znovu, tak koniec.

Ale s najvacsou pravdepodbnostu, ak je taka povaha, tak sa to opakovat bude. Proste normalny clovek pre nejaku blbost nebude takto reagovat...