Udrel ma

Príspevok v téme: Udrel ma
tina20

Som z toho v soku...vcera sme sa s priatelom pohadali,uplne pre blbost,ale on sa nejako prilis rozohnil. Povedal mi,ze do nho rypem,ze nech idem do p...a ze ked neprestanem,tak tak mi streli. Tak som otvorila usta,chcela som sa ho opytat,ze preco je taky vytoceny..nestihla som. Fakt mi vylepil. Potom som uz nedokazala nic povedat.Rozplakala som sa a utiekla som domov. Odvtedy mi volal, pise mi,ze to tak nemyslel..a.le nedvihla som mu ani neodpisala. Co mam robit? Odpustaju sa take veci? Mam 20,on 28. sme spolu 1,5roka.

adela711

nooo ja tiez suhlasim ze ti nemal dat facku ale ja som to raz tiez zazila.. a ano vyprovokovala som si to..ale uz niesme spolu... podla pokecaj s nim a daj mu sancu... ale poslednu... mohlo ho stvat viacej veci a jednoducho tym namyslenym zadubencom jak si ho nazvala si to zaklincovala... :) drzim palce!

hmmmmmmmmmm

tina, ked to urobil bez okolkov teraz preco by to neurobil aj nabuduce?stratil kontrolu a udrel, je to jeho crta.s priatelom sme sa x krat pohadali, aj sme si povedali vselico skarede ale vzivote ma neudrel.a snad neudre..ak ano uvazovala by som o konci s nim..

titi...

Ked si to dovolí poslať ťa do p..,udrel ťa,pritom ešte je len priateľ,čo by spravil neskoršie ked ťa povedzme zoberie za ženu?Nemá na to právo takto sa zaobchádzať s priateľkou.Problém treba vyriešiť tak že sa porozprávate,nie bitkou.Dobre si rozmysli či ho chceš aj dalej,nič dobré nečakaj.Nemá byť agresívny.

facka

aj mna moj exmanzel udrel po 7 rokoch manzelstva raz, potom sa ospravedlnoval, plakal, prosil o odpustenie a pod. ..., lenze udrel znova a znova. to bol zaciatok konca manzelstva. ak ta raz udrel, urobi to znova. su to chudaci !! ruky prec od takeho zbabelca

zuzusa

Takú vec by som v živote neodpustila, moja mama ma nebila tak prečo by ma mal byť chlap. A ešte jedna vec ak chlap udrie ženu tak to je CHUDÁK a nie chlap.

mimi++++

udrel raz, udre aj druhy raz. Nič neodpuštaj a nezmar s idiotom ktorý je schopný udret babu dalsie tyzdne,mesiace ci nebodaj roky svojho zivota.si mlada a urcite na teba caka niekde niekto kto ta bude mat natolko raz ze by ta nikdy neudrel. Tieto typi su len slabosi ktory nevedia nic ine iba udriet babu-viem z vlastnej skusenosti-ja som sa ho zbavila ale po 4 raze-a to bola chyba.