Som z toho v soku...vcera sme sa s priatelom pohadali,uplne pre blbost,ale on sa nejako prilis rozohnil. Povedal mi,ze do nho rypem,ze nech idem do p...a ze ked neprestanem,tak tak mi streli. Tak som otvorila usta,chcela som sa ho opytat,ze preco je taky vytoceny..nestihla som. Fakt mi vylepil. Potom som uz nedokazala nic povedat.Rozplakala som sa a utiekla som domov. Odvtedy mi volal, pise mi,ze to tak nemyslel..a.le nedvihla som mu ani neodpisala. Co mam robit? Odpustaju sa take veci? Mam 20,on 28. sme spolu 1,5roka.
Udrel ma
mna chtil pod krk, udrel....bola som vydata 4 mesiace, zbalila som sa a rozviedla. Stalo ma to vela nervov, psychycky som bola s neho v koncoch vela krat, ked sme sa hadali. Agresivny chlap zostane agresivny a nikdy sa nezmeni. Od takeho treba utekat..
ellyy nech to bude akokoľvek ťažké ukonči to... vieš si predstaviť že by ti to robil ďalej???
vieš ako sa hovorí... s jedlom rastie chuť...a v živoe to platí taker na všetko...
UTEKAJ OD NEHO !!!!!! VIEM-ČO PIŠEM...
ellyy utekaj on neho co najdalej.ziaden normalny chlap nezdvihne ruku na zenu.ja mam priatela sme spolu 7 rokov ale vzivote na mna nezdvihol ruku,su sem tam aj hadky,to je normalne,ale potom si to vydiskutujeme a zivot ide dalej.nevazi si ta a to nie je dobre.co budu potom,ked sa zoberiete,privlastni si ta a potom to bude bezne,ze ta sem tam prefacka.a este ak ta udrie vo vlastnom dome a este k tomu ked su rodicia doma.....tak nema ani respekt ani uctu k tebe ani k tvojim rodicom
a sme spolu 3 roky
ely, utekaj od neho, vazne. Len tak ta fackat nebude.
mne sa stalo nieco podobne...s priatelom som bola doma a som zacala rozpravat o tom ze ako debilne mi stoja vlasa a ze som rano vyzerala ako debil pritom to podla mna vobec nie je hresenie..tak povedal, ze uz to nemam povedat a pritom som ani na neho neutocila ani nic len sebe som to rozpravala a mi dal facku za to hoci len slabu ale dal...tak som sa nastvala a on upozornil som ta na to...tak ma to vytocilo ze az len som nechcela vyskakovat lebo rodicia boli doma...ziadne ospravedlnenie ani nic...este mne zacal rozpravat ze ja sa mam jemu ospravedlnit za tieto reci...doteraz nic ako by sa nechumelilo...a bezne povie daj si facku...no vidim ze sa to akosi zacalo od jeho slov stupnovat k cinom...pritom nikdy sa nevyjadrujem vulgarne ani nic podobne a robi zo mna nieco co nie som...neviem co mam robit ale taku by som mu vrazila ze az...a tiez som mala velakrat chut mu vylepit a som si to nedovolila...poradte prosim...
ahoj,píšeš,že ste sa pohádali za hlúposť a to ti dal facku,čo bude za pár rokov keď s ním budeš mať deti a potom prídu naozajstné problémy,čo ti spraví potom zabije ťa?choď od neho preč si ešte mladá a užívaj si život leto je pred tebou užívaj si možno stretneš novú lepšiu lásku na tohoto sa vykašli a hlavne nemaj s ním zlutovania lebo on ti bude slubovať hory doly až kým nepríde dalšia bitka.
Ozaj, a este nikdy ma neposlal do p..e. Proste urcitu uctu clovek citit musi aj v najvacsom hneve. Inak je to o nicom!
Necitala som este odpovede...
PREC OD NEHO!
Ja som s mojim skoro 18 rokov, a boli aj tazke hadky, ale nikdy, nikdy ma neudrel! Tak ako normalny clovek nikoho nezabije, tak ani normalny partner toho svojho neudrie. (ani zena muza). To, ze to urobil, znamena, ze sa v urcitom stadiu hnevu nevie ovladat, cize na 100% to urobi znova!!!
Je ti to treba sa s tym cely zivot borit? Utekat zo spolocneho bytu aj s detmi, ked uz nebudes jeho laaaska (1.5 roka je este kratky vztah, tu niekde sa skladaju ruzove okuliare a ludia sa prestavaju ovladat), ale budes len jeho stara, ktoru si uz zvykol mlatit?
Ja by som mojho nechala aj teraz...ak by som zistila napriklad, ze je pedofil, nacek, vrah...alebo ze mu "ujde ruka". Toto su veci, ktore sa nestavaju len raz.