Udrel ma

Príspevok v téme: Udrel ma
tina20

Som z toho v soku...vcera sme sa s priatelom pohadali,uplne pre blbost,ale on sa nejako prilis rozohnil. Povedal mi,ze do nho rypem,ze nech idem do p...a ze ked neprestanem,tak tak mi streli. Tak som otvorila usta,chcela som sa ho opytat,ze preco je taky vytoceny..nestihla som. Fakt mi vylepil. Potom som uz nedokazala nic povedat.Rozplakala som sa a utiekla som domov. Odvtedy mi volal, pise mi,ze to tak nemyslel..a.le nedvihla som mu ani neodpisala. Co mam robit? Odpustaju sa take veci? Mam 20,on 28. sme spolu 1,5roka.

lilyoff

Tinka,Ty najlepsie vies aky tvoj priatel v skutocnosti je a celkovo ako sa sprava,ja by som to urcite nepisala sem na forum,riad sa podla seba.To co spravil je zle a nechcem ho zastavat ale viem si predstavit ako sa ho to dotklo atiez viem ako clovek v navale hnevu dokaze stratit sebakontrolu a spravi nieco,co neskor velmi lutuje.No tak ludia vas nikdy nikto nevytocil do nepricetnosti?Mal sa ovladat ale mozno je velmi impulzivny,nemusi byt pravda ze ked to spravil zas spravi znova,clovek sa z chyb uci.Ja na Tvojom mieste ak je to naozaj spokojny vztah hlavne ak ty si snim stastna dala by som mu esze sancu.Ved pises ze sa doprosuje tak mal asi len slabu chvilku,neviem ako sa sprava inokedy ale ak fajn,tak mu daj dorazne najavo ze nieco take sa uz nesmie opakovat a uvidis.Podla mna by Ta to mrzelo keby ste sa rozisli a ani by si nezistila ze ako by to bolo,samozrejme zalezi aj od toho co k nemu citis ale ked sa to este zopakuje kedykolvek mozes vycuvat ved niesi jeho zena.Tak drzim palce,riad sa srdcom

livia007

ja by som tu dala este jednu moznost-navrhni mu aby chodil na terapie. ak ta lubi a chce byt s tebou tak to spravi. stalo sa to mojej kamoske, ze ju jej priatel zmlatil.sam seba velmi vylakal .hned v noci sa od neho odstahovala, 2mesiace mu poriadne neodpisala a potom sa dohodli na terapiach a su spolu a fandim im. ale keby som sa dopocula ze to spravil este raz tak ja osobne ho pojdem zmlatit hoci asi by som nedopadla najlepsie:-)))

mirka 23

Mňa zarazilo aj to, že ťa poslal do p... Toto tiež nie je najkrajšie chovanie. JJ, žiarli a neznesie iný názor, mala by si to s ním v živote veľmi ťažké. Vo vzťahu je to tak, že prvý rok je krásny a postupne sa človek ukazuje, aký v skutočnosti je.

+++987+++987

čo k tomu dodať, zakomplexovany pako... on ťa ma ťažko na háku dievča, aj tvoje názory. Predpokladam, že ten "namysleny" ho irituje najviac :)
he he mam to pred očami ešte dnes :)

+++987+++987

MUŽ ŽENU BIŤ NEMOŽE !!!!
Bež dievča od neho radšej preč, šak si ešte mladá určite si nájdeš niečo lepšie. Ja som tak zabila skoro 5 rokov s takým despotom,do teraz to ľutujem. Začneš sa ho báť a skončila si....a len tak btw nevola sa náhodou MIRO? :)