Som z toho v soku...vcera sme sa s priatelom pohadali,uplne pre blbost,ale on sa nejako prilis rozohnil. Povedal mi,ze do nho rypem,ze nech idem do p...a ze ked neprestanem,tak tak mi streli. Tak som otvorila usta,chcela som sa ho opytat,ze preco je taky vytoceny..nestihla som. Fakt mi vylepil. Potom som uz nedokazala nic povedat.Rozplakala som sa a utiekla som domov. Odvtedy mi volal, pise mi,ze to tak nemyslel..a.le nedvihla som mu ani neodpisala. Co mam robit? Odpustaju sa take veci? Mam 20,on 28. sme spolu 1,5roka.
Udrel ma
defektor prispevok si myslel v dobrom, to ocenujem, ale ako zenu, ktora si zazila fyzicke nasilie ma poburilo jedno jedine slovko v tvojom prispevku a to OSPRAVEDLENIE! A iste aj ostatne babule. Uz sa neposudzuje kto bol vinny a kto za to moze ani dovod, ktory k tomu viedol, posudzuje sa uz iba samotny cin a to bola facka. I ked jedina facka nerobi z cloveka nasilnika, nech je mementom to, ze ju poslal do p.. a nasledne udrel. Stacilo by jedno z toho, bud to alebo hento :-) Spojenim je to agresivita. Zeny ktore si zazili fyz. tyranie vedia rozlisit impulzy, kedy sa k fyz. tyraniu schyluje, vedia rozlisit impulzy, ktory muz bude agresivny.
Kto to hovori ten to je,tomu sa to rymuje :-)))
facka,poslanie do teplych krajin a este k tomu ta nevie pocuvat... malo by ti to otvorit oci a rychlo "vytriezviet" v tomto vztahu... zabudnut sa da ale odpustit nie... nechaj to tak uvidis ako sa bude k tebe spravat myslim tym ty ho ignoruj nech sa ti vyfarbi sam ako sa bude chovat... ked mu to ospravedlnovanie vydrzi dlho tak ho to ozaj mrzi ... je to len na tebe ci ten vztah skoncis alebo nie, ty ho poznas najlepsie, ty vies ako sa do teraz vo vztahu spraval... kazdemu niekedy uletia nervy, mozno aj ruka...
Defetor- My sme sa vyjadrili najslusnejsie ako sa na Teba reagovat da.Nemam pocit,ze by si jej chcel pomoct.Mozno aj hej ale vsade prenasas svoje osobne problemy a zatrpknutost.S tym daleko nezajdes.Slusne spravat sa viem a dakujem,psychiatra nepotrebujem .-)...ledaze by som tam sla odprevadit Teba.Tak sa maj defetor...a nebud stale tak negativne naladeny
defetor, no ja zasnem nad tvojimi nazormi...nech sa vyjadria, ini, ja by tom to teda poctila asi velmi ostrymi slovami....
Defetor tak Ty mi nepripadas celkom zdravy.Ze aby sa mu ona ospravedlnila...to vravi za vsetko.uz dlhsie vzdy ked citam nejaky Tvoj prispevok mam pocit ze by si mal asi navstevovat psychologa.Si velmi zaujaty proti zenam...nejaka Ti musela velmi ublizit
+987+++987
mas pravdu,nic take som nezazila.Ak by sa nedajboze nieco take niekedy stalo je dost pravdepodobne,ze by mu letela spat.
Svata pravda ze chlap zenu bit nesmie.Ale mozno tym,ze Ti niekto ublizoval je Tvoj nazor trosku skresleny. :-(.Neviem nepoznam jej priatela ale vyzera ze to spravil prvykrat,nemlati ju a aky maju vztah vie najlepsie Tinka.To bol len moj skromny nazor nechcem samozrejme situaciu zlahcovat
tina20: Petuska B má pravdu, všetko je tam presne vystihnuté, chcela som ti niečo také napísať, ale už to tu je...
Jasne že to chlap nesmie spraviť ani keby čo... lebo inokedy to spraví pre inú maličkosť a môže to dopadnúť aj horšie...
Mám skúsenosť s vlastným otcom... najprv sa pred tým hádali a potom zbil mamku (tiež to začalo fackou... a neskôr už to boli riadne buchnáty), ale potom už skoro nič nespravila vôbec nič a aj tak ju mlátil... a nás (deti) to tiež neobišlo...
Osobná skúsenosť, udrel raz, udrie aj druhý aj tretí aj štvrtý... Na začiatku facka neskôr pár zlomenín atď. To, že si ho provokovala nie je ospravedlnenie. Chlap, ktorý ťa má rád, môžeš ho provokovať koľko chceš- neudrie ťa ale radšej odíde. I keď niektoré baby...no tiež mám problém sa zdržať aby som neublížila :-) Na toto si treba dať pozor. A keď budete mať deti a dieťa ho vyprovokuje, tiež ho pošle do piče a udrie ho? Logicky uvažuj dievča. Keď mu to odpustíš dávaš mu impulz že to čo urobil je v pohode a normálne. Chlap, ktorý dokáže zmlátiť ženu, nemôžme ani v najmenšom hovoriť o láske, je to iba o pocite vlastniť a o pocite, že dotyčná žena je môj majetok a ja si s ňou môžem robiť čo chcem. Osobne, ak ma chlap upozorní, že mi jeb.. tak pálim preč a nestojím tam ako socha a nečakám kým to spraví, alebo ho ešte vyprovokujem aby to urobil- taká žena potom iba potrebuje zámienku a ospravedlnenie pre nejaké svoje chovanie, alebo pre odkopnutie chlapa.
lilyoff:
prepac, ale vidno, ze si nic podobne nezazila. nevies ake to je. tie doprosovacky a ospravedlnovacky doverne poznam.
ziaden chlap nema pravo zdihnut na zenu ruku, ani keby furiky padali ani keby neviem aku slabu chvilku mal...