Rosalgin - naozaj pomaha na gynekologický vytok?

MackoUsko11

Ahojte, babeny, ja som sice mykozu nemala, ale moja sestra bohuzial ano a skusila kadeco a nevedela sa toho zbavit. Nakoniec skusila enzymy, konktretne wobenzym a dnes je z toho uz vonku.

akinom007

Rosalgyn sice pomoze na mykozu, gardanellu, streptkoka proste viacej druhov bakterii avsak pozor, po nom treba nasadit lactobacili do posvy lebo vyhubi aj to "dobre" prirodzenu floru, co mozem potvrdit mne po pouziti Rosalgynu "vyschne" tak ze tam nedam ani malicek :D

JankaNe

Dobrý deň. Pouzivam Rosalgin easy druhý deň,ale stále som neprišla na to,ako sa dá tá tekutina udržať vo vnútri pár minút. Ako si to tam dávam,tak to rovno aj vyteká :-o Alebo si to zle zavádzam ??? Poraďte prosím....ďakujem :-)

katika48

Prosím vás ak chcem použiť Rosalin easy tak sa mám po použití osprchovať? A ako hlboko si mám zasunúť "tu vec" ?

pepa1493

mala som problemy miktorickeho ale aj zapaloveho povodu moja gynekologicka mi predpisovala rozne cipky a antibiotika a absolutne nic mi nepomahalo tak som sa rozhodla s tym skoncovat sama ... kamaratka mi odporucila rosalgina musim povedat do tyzdna som bola vyliecena z problemov, ktorych som sa nevedela zbavit rok ... je to super pouzivam ho aj doteraz preventivne kazdy druhy den vecer po kupani pol sacku :)

pink

Ahojte... Ja mám prášok.. A pani v lekární bola taká zlata že mi poradila aby som si napustila trocha vody a sedela v nej chvíľku a pri tom si ju riadne vyumyvala... A pomohlo.

RNG

Viac na rosalgyn=benzydamine hydrochlorid pozri na
en.wikipedia.org
Je dost protizapalovy aj mierne antimikrobialny, ale na silnejsie infekcie ho odporucaju kombinovat s roznymi atb.
Roztok praveho povodneho citricidalu , ktory obsahuje quaternialne zluceniny, nie len polyfenoly je ale ucinnejsi na vyplach, v koncentracii od 300 az 720 ppm

miskaa22

Ahojte baby, skusila som prvykrat vyplach pomocou roztoku rosalginu a musim uznat, ze uz po prvom pouzi citim silnu ulavu od tazkosti (mala som silne palenie a svrbenie spojene so zapalom mocovych ciest). Avsak urcite treba liebu dodrzat minimalne na 5 dni a po mesiaci i ked nie su pritomne priznaky mykozy alebo bakt. zapalu. Rosalgin je vyhodny v tom ze posobi i na bakterie i na kvasinky, pretoze casto je pritomna zmiesana infekcia.