.. mate niekto skusenosti?? :oP
Rosalgin - naozaj pomaha na gynekologický vytok?
rosalgin je len tahák na prachy - je to totálny humus, vyhni sa mu. uprednostnila by som výplachy a čaje z rebríčka obyčajného alebo iných bylín.a zo stravy von sldké, kávu, alkohol a korenité záležitosti. pridať probiotiká, živé jogurty.
baby preto mnohe mate problemy po uzivani Rosalginu, lebo po vyplachu treba nasledne pouzit aspon 3-4 dni aj cipky na obnovenie vaginalnej flory!!!
gynekolog mi to vysvetloval: "ano, Rosalgin je dobry , zaberie, vylieci posvu niekedy aj od bakterii an ktore by bolo treba antibiotika, ale..vyhubi aj to dobre co v posve ma zostat.." a preot tie cipky...uz somtu o otm daval temu davnejsie a upozornovala baby na to ale akurat tak ste sa mi s prepacenim vysrali precitat si to a len ste ma zdzubali!
verim gynekologovi co povedal, lebo ked som Rosalgin pouzila a nie raz! a nedala som si nasledne cipky posva mi zostala upne sucha a stipala ma pri styku
petka: NIE
všeobecne výplachy pošvy môžu narobiť viac škody ako osohu, mne rosalgin vždy navodil pálenie v pošve a nevyriešil problém :(
ja som rosalgin pouzivala po porode na ranu lebo ma velmi bolela vzdy pri sprchovani som sa tym splachla a pomohlo aspon na trosku prestalo boliet:D
Chcem sa spytat, pomoze mi Rosalgin aj vtedy, ked ani antibiotika nezabrali na zapal posvy? Asi som brala tie nespravne, neviem, ale gynekologicka je uz "zufala" stale ten zapal nie a nie znicit...... Uz neviem co robim zle... poradte mi prosim nejaky osvedceny recept, bojim sa totiz, ze ostanem sterilna..... mam trosku vytok, bielo-zlty, ale nic ma nesvrbi, ani nepali... menstruaciu mam pavidelne.... dakujem
mne pomoze vzdy...
Mne nepomohol...a hlavne ma uplne sral ten neprakticky princip pouzivania...
Lupatko: a preco ho chces riedit s destilovanou vodou? daj normalnu podla mna..