Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Sklamala som mamku

Príspevok v téme: Sklamala som mamku
smutná1

velmi som sklamala moju maminku ktorú tak moc lúbim..... mám 19 rokov a zistila som, ze som tehotná....mám síce priatela uz 3 roky...ale aj tak...mozno si myslíte ze je to skoro a tak...a mozno aj je...ale bábo si chcem nechat....je to nový zivot a ja ho nechcem zmarit...len ma velmi mrzí, ze som tak moc sklamala maminu...a ocino to este nevie....hrozne sa bojím...reakcií.....je to také hrozné???? ved je to malinké bábätko...

dd

ahoj smutna..my sme mali sice baldachyn nad postielku, ale kupovala ho svokra..takze netusim kde, ani kolko stal..najskor nechcela o dietati ani pocut a teraz kupuje s prepacenim kazdu hovadinu..a to iste bolo aj s tym baldachynom..mne sa to tiez paci, je to pekne, ale pride mi to aj troska zbytocne, ale uz nech si robi kazdy ako chce :).ja keby si to mam sama kupovat, asi by som popremyslala ci ano alebo nie..malo to sice aj vyhodu, ze som z jednej strany zvykla tak zastriet, ked svietilo slnko, alebo slo z okna svetlo, aby sa dcerka vyspala a aby tam mala take pritmie..no to bola asi jedina vec, na co mi ten baldachyn bol dobry..a lehatko sme nemali, mali sme decku, bola fajn, teraz ju mame na poschodovej posteli hore zlozenu v tom obale, v ktorom sme ju kupovali, niekedy si dcerka zmysli a chce ju dole :), tak ju ma tak dva tri dni rozlozenu a potom ju zasa spraceme :).

smutná1

meggy10.... heh to máš už jakého fajnového učitela... :DD normálne závidím...hehe...a z čoho to bolo?? myslím že aký predmet...no tak volakomu sa teda žije...kto umí, ten umí :D

aluska

chlapi su bohuzialneni jak zeny ...zena sa tehotenstvom zmeni, dospeje, ale chlap nie..ako sa zmeni jeho zivot?dobre, bude mat dieta, bude ho lubit a bude zarabat peniaze...to je vsetko...aby si nelakala ked ty budes sedet doma s babom a tvoj chlap si bude niekde uzivat vonku...
to ze bude lubit babo, este nemusi znamenat, ze bude aj teba
davaj si na to pozor, nebud naivna..ja som sa uz velakrat sklamala, a nie len ja..

meggy10

smutna nas maly to dostal od babky stoji to od tisicky hore, ale neoplati sa ti kupovat teraz neviem za 70€ aj mala by si to najst v obchode aj za 35€ radsej dajte malemu na sporenie ako na zbztocne drahe somariny, ktore potom nebudes mat kde poskladat. a predstav si dnes som bola v skole a ucitel mi zaokruhlil znamku bez skusania, len mi dopise znamky zato ked kazdemu v triede kupim v bufete nejaku drobnost, dobry je:D aj pusu na lico som mu musela dat a mohla som ist domov:D a zbehni na pokec chcem ti nieco napisat.

aluska toto forum ma nazov zdravie, tak je samozrejmost, ze sa pyta veci ktore maju so zdravim nieco spolocne, smutna bude mat prve babatko tak jasne ze este o tom poriadne nic nevie, a potrebuje sa o tom informovat.

smutná1

ked budem mať bábo, tak to bude iné....na net určite čas už nebudem mať a budem si museť poradiť sama...tak preto sa pýtam veci dopredu, aby som bola pripravená... v tom máš pravdu, že som ešte moc mladá...ale všetko sa dá naučiť, nikto múdry z neba nespadol....a čo sa týka priatela...hej, vela krát ma už sklamal, a písala som tu o nom dosť nepekné veci, ale raz je to otec môjho dieťatka....a ja mu ho nechcem zobrať...na malého sa teší...a ja dúfam, že už ma nesklame...a ked sa malý narodí všetko bude iné...lepšie....aspon dúfam....

aluska

ale ved kludne..ale proste videt ze si este dost mlada...co budes robit ked budes mat babo?budes mat cas chodit na net a vsetko sa pytat tu??a hlavne ma zarazaju otazky, ktore by si mala riesit s doktormi
a hlavne sa ti cudujem ze si este stale s priatelom, o ktorom si tu pisala take nepekne veci...som si ista ze ta sklame este raz...ver mi...chlapi su proste taki...

smutná1

meggy10 hej hej videla som, že vy máte tú deku na hranie....čo to stálo??? asi kúpim teda aj to lehátko aj tú deku... no stojan na baldachýn už máme doma...len ten baldachýn ešte nie :-) síce už mám vybraný...tuto kúsok od nás predávajú...ale ked oni sú všetky také krásne, že si človek nevie ani vybrať... :D aaa pozdravuj malého :-))
aluska...ja sa vôbec neurážam...len ti hovorím, že mi je to lepšie, ked mi baby poradia tu, ako hladať všelikde po internete...vieš??

meggy10

skoro v kazdom jednom. a my mame deku na hranie tam moze byt aj na brusku a vtedy sa najviac rozvyja babatkam mozog ked su na bruchu. sory ze na 2x ale maly znova uradoval a poslal prvu cast v predstihu:D

meggy10

smutna my sme kupovali baldachyn v polsku a hned je k tomu aj suprava do postielky za 60€ a este k tomu baldachynu bolo potrebne dokupit ten stojan stal 7€. ved to urcite budu predavat aj u vas v obchode co maju vsetko pre deti u nas to maju

aluska

a co sa urazas???chceka som ti len povedat, ze clovek si musi vediet aj sam poradit, nemoze sa spliehat na rady inych...lebo takto daleko nezajdes...nikdy