Ahojte,chcem vymenit kozmeticke pripravky - hlavne tie,ktore pouzivam kazdy den (sprchove gely,mydla,telove mlieko,sampon,penu do kupela) za ine vyrobky na prirodnej baze.Doteraz som mala oblubene vyrobky od body basic-uzasne vonaju,ale ked som sa pozrela na obal-je to samy paraben.A po precitani par informacii sa sa mi to dost znechutilo.Prosim priaznivcov prirodnej kozmetiky o tipy na vyrobky-idealne by bolo,keby pekne vonali:-)
Prirodna kozmetika - odporucania od priaznivcov
Dakujem delphia:-) Celkom ma zaujali,ja byvam v cechach,tak sa po praci zastavim v lekarni,kde to predavaju.Ak to bude pekne vonat vezmem si nejaky hydrofilny olej a telove mlieko.Este ma zaujali tie vyrobky pre enzymaticku regeneraciu.Su OK?Oplati sa to vyskusat?Ja nemam ani akne ani vrasky zatial-nastastie,cize ma zaujima cisto starostlivost o normalnu plet.
ale myslim nemaju komplet cely sortiment pripravkov. bez problemov sa da objednavat z ciech. postovne je 5 €
Nobilis ma pobocku aj na Slovensku, vo Zvolene, maju aj e-shop (nobilis.sk)
sway pozri na nobilis.cz
Diky moc,praveze je tu toho vela:-)A ja som nechcela zabit pol dna v drogerii,kym vsetko ovoniam a popozeram na obaly,co to vsetko obsahuje.Navyse poznam iba parabeny a ked sa za chvilu docitam o inych zlozkach,ktore su skodlive zase budem musiet zhanat nieco nove:-)O cenu mi tolko nejde,na druhej strane je samozrejme,ze nebudem davat 500kc za sprchovy gel.Dakujem aspon za tip na sprchovy gel:-)
Medzi tie najlacnejšie patrí Alverde... o tom je tu veľa:) Nájdeš v DM... ja mám od nich telové mlieko s jazmínom, pekne hydratuje, ale voňia mi ako indulona... ale sprchový gél s bambusom je perfektný.... aj s olivou.... krásne voňajú a hydratujú.... od Alverde používam iba takú kozmetiku, do ktorej nie som ochotná veľa investovať:) Potom je ešte dobra značna Logopa, je pekne drahá, ale často je vo výpredajoch na internetových obchodoch za polovičú cenu, takže je to ok:) Weleda je drahšia, nemám s ňou skúsenosti. Potom existujú ešte lacnejšie značky ako Eco cosmetics, Urtekram, Kiss my Face..... pohľadaj na nete :)