Viacnasobny orgazmus u muza

Príspevok v téme: Viacnasobny orgazmus u muza
ludka98

Ahojte. Chcela by som sa opytat (muzov aj zeny), ako sa da docielit, aby moj priatel striekal aj viackrat za sebou? Kamoska mi vravela, ze ten jej sa v pohode dokaze urobit aj 3X (2X bezne v priebehu minuty) za sebou a stale mu stoji. Je mi trapne sa jej pytat na podrobnosti, tak sa chcem opytat vas, ake mate s tymto skusenosti, ci sa vam to niekedy stava a co treba robit(drazdenie), aby sa toho dosiahlo? Chcela by som to urobit mojmu milacikovi, pretoze som od kamosky pocula, ze pre jej chlapa to je neskutocny zazitok. Je preto nutna nejaka preddispozicia alebo vacsia potentnost chlapa? Mozete pisat aj mail.

triplake

chcem sa opytat na jednu vec lebo neviem ci mam nejaky problem alebo nie , po prvej ejakuacii ked mi to partnerka urobi rucne mi neostane stat "naskoci" az po nejakom case 2-3min je to normalne alebo nie

AdamKrt

vindicta

a/ pisal som o MILOVANI, nie o SEXE. Nerobim ziadne 6 hodinove tuc-tuc.

b/ milovanie si vychutnavame - tu nejde len o samotny akt. Ale trebrs o kupel + popijanie vinka, ci sampanskeho. Dat si nejaky dezert k tomu. Pustit aroma lampu a ezotericku hudbu. Intimne osvetlenie pri blikotajucich svieckach. Relax a uvolnenie pri masazi tela, alebo hlavy. Rucne, alebo s pomockami Masaz jednostranna, alebo vzajomna. Potom tulenie sa, bozkavanie, rucne prace, oral. Pouzitie roznych vibrohraciek, atd. Potom samotny styk, po nom oral, alebo masaz tela - zmyselna, uvolnujuca, ci lieciva, alebo kozmeticka s vyuzitim roznych masaznych emulzii a olejickov. Potom tulenie sa.

Co sa tyka styku, tak je to cca 1 hodinka a viac - tak do 2h. Potom uz mava priatelka po niekolkych mokrych orgazmoch dost. Premacame toho dost :)

Pod hodinku to beriem ako rychlovku. Ale v ramci styku je to zase striedanie poloh, striedanie uhlov, hlbky a frekvencii. To neni len vrz sem, vrz tam, ale cielene posobenie na zvysovanie pozitku z milovania.

Robit to spontanne je skor take zivocisne. Takto sa to da posunut na ovela vyssiu uroven.

Chodievame spat dost neskoro. Vzdy priatelke hovorim, ze musime zacat najlepsie uz po veceri, ale aj tak sa to natiahlo casto i do rannajsich hodin.

Samozrejme, toto si moze dovolit clovek, ked ma na to cas, ktory si na to najde, vie urobit.

vindicta

AdamKrt: wao, to ta fakt bavi 6hod v kuse? milovanie beriem ako spontannu zalezitost... nieco ako zakusok... vies take to male a dobre co si das po jedle a vychutnas si to... 6hod maraton mi pride ako nudna drina a nepoznam nikoho, komu by sa toto pacilo... a to myslim ze intimne poznam dost ludi... ale tak kazdy sme asi iny :) btw, kedy spite? :)))

Hifi

Všetko,čo Ste napísali sa dobre číta. (ale pozor, kvalitný Sex spočíva hlavne v pohode obidvoch nestresovaných, nezadlžených, zamestnaných - skrátka, aby ich nemuseli ťažiť problémy, ktoré nám táto spoločnosť vytvorila.

AdamKrt

ludka98:

Nad cim rozmyslas ? Jednoducho mu ho zacni fajcit, alebo mu ho zacni honit. On by sa mal spamatat rychlo... :)

ludka98

NO niekde som citala, ze sa to da cvikom zvladnut. Preto som chcela vediet nejake rady tipy triky, ze ako na to...