Ahojte. Chcela by som sa opytat (muzov aj zeny), ako sa da docielit, aby moj priatel striekal aj viackrat za sebou? Kamoska mi vravela, ze ten jej sa v pohode dokaze urobit aj 3X (2X bezne v priebehu minuty) za sebou a stale mu stoji. Je mi trapne sa jej pytat na podrobnosti, tak sa chcem opytat vas, ake mate s tymto skusenosti, ci sa vam to niekedy stava a co treba robit(drazdenie), aby sa toho dosiahlo? Chcela by som to urobit mojmu milacikovi, pretoze som od kamosky pocula, ze pre jej chlapa to je neskutocny zazitok. Je preto nutna nejaka preddispozicia alebo vacsia potentnost chlapa? Mozete pisat aj mail.
Viacnasobny orgazmus u muza
behind: Praktizujes to aj pri sexe s priatelkou? Akym sposobom ta drazdi, aby si toto dosiahol? Predpokladam, ze po druhom alebo tretom vystreku je orgazmus intenzivnejsi.
Nesuvisí to s velkostou, ani so semennikmi, iba s libidom.Ja mam maleho a spravim sa aj 3x. Len tretí krat nestriekam. Ten výstrek behom minuty druhý krat, to može byt jeden orgazmus prerušený, alebo dlhý.
inak mne sa to darí až po niekolkoročnom sex. živote.
NO lenze ja som citala, ze oddialovanie ejakulacie moze sposobit aj vaznejsie zdravotne problemy (problemy s vystrekom semena, nekvalita spermii, erektilna disfunkcia a neviem co este). Preto sa mne osobne viac pozdava myslienka, ze moj priatel bude striekat v priebehu kratkej doby viackrat a ze si to vtedy muzi uzivaju tiez brutalne.
cicka-micka: po ejakulacii mu stale stoji alebo ho nejakym sposobom drazdis? Nie je jeho penis po vystreku citlivy, alebo sa hned vhupnete na dalsie cisielko?
AdamKrt: Tiez sa mi zda, ze to zrejme bude ustrojenstvom (kamoskin priatel je dole dost obdareny), ale aj tak som pocula, ze to ide cvikom. HMM a to ta frajerka nedokaze nejakym sposobom vyrajcovat, aby si striekal? Napr ustami alebo rukou?
cicka-micka:
ako to myslis 5x za sebou ?
Pocitas to na vystreky, alebo na sposoby milovania ? Lebo 5x za sebou vystrek, uz musi byt velmi velka zasoba ejakulatu. Zas jej rozdiel, ako casto potom sa to bude opakovat. Ci na druhy den zas a podobne.
Ak by som zadrziaval ejakulaciu, tak pocet milovani a poloh ani nepocitam, kludne aj 20x za sebou. Keby mal clovek ejakulovat zakazdym, to by uz bolo horsie.
Aj niektore tantricke ucenia pisu o tom, ze beru ejakulaciu, ako nepriatela a ze sa ma snazit clovek nie ejakulovat, ale neejakulovat.
To neni penisom. Ale vajciami. Ako rychlo dokazu produkovat spermie. Alebo presnejsie spermie sa tvoria vraj cca az 70 dni, tak skor ako rychlo dokazu vytvorit ejakulat.
Na rozdiel od zeny, ze tam viac orgazmov za sebov dokaze zenu viac stimulovat a je to u nej krajsie, tak u muzov to viac vystavuje. Cize na zaciatku moze najviac a potom to klesa... Inak, ak by bol niekto cviceny, moze mat aj suchy orgazmus.
Alebo ak si chce vylepsovat orgazmus chlap, tak sa hovori, ze nie pocet vystrekov, ale aby co najdlhsie vydrzal. Cize dojst az na pokraj, kedy by ejakuloval a vtedy prestat, dat si pauzu, ukludnit sa. Potom to skusat znova a znova, az vysledne je taky vyhecovany, ze ma kvalitnejsi orgazmus. Ale ma to jeden hacik. Ked sa to potlacanie moc prezenie /velmi dlho sa to oddaluje/, tak sa moze aj stat, ze bude mat problem sa urobit.
U mna je to napr. tak, ze nemam potrebu striekat a tak mozem priatelku uspokojovat kludne 2, 4 ci 6 hodin a ani nejak necitim unavu /kludne by som pokracoval dalej/. Ked ma priatelka dost, opytam sa jej a nemam problem si potom dopriat cislo pre seba, kedy sa zas urobim ja.
Ked bude chlap totiz moc vyšťavený, pojde mu to horsie...
Neviem, aj môj bývalý bol taký... Stál mu stále, mohli sme to robiť aj 5x za sebou a v pohode. Možno je to cvikom, aj penis je len sval...